Repstacija sporta Košarke

1. Свака част на проласку и на једној напокон озбиљној партији, али тим реномеа Србије није себи овакве квалификације смио да дозволи. Чини ми се, ипак, да ће све то кудикамо боље дјеловати догодине у Словенији. Живи били па видјели.

Офтопик: Побогу, по ком основу је Велика Британија обезбиједила директно учешће на првенству? Није ваљда само зато што је била домаћин Олимпијаде?

2. по ком основу је Велика Британија обезбиједила директно учешће на првенству? Није ваљда само зато што је била домаћин Олимпијаде?

Јесте. Сви учесници ОИ и квалификација за ОИ. То је највише због календара, јер би био превише густ распоред да се играју и ОИ, а онда и квалификације.

3. Lol, na rezultati.com pies da nismo prosli...dafak

4. Џанки батали бре те твоје сајтове леба ти :Д

5. Ja se uplaši na sekund, kad ono Đanki, i odahnu odma'. :)

6. Čisto neka ostane ovde zapis da sam 12.09.2012. prognozirao medalju na EP 2013. Priželjkujem zlato, ali jbg, s obzirom na igre i rezultate u ovim kvalifikacijama valjda mi se priznaje "hendikep" pri prognozi...

7. Pamtimo Dože, ja se slažem, ali samo ako smo kompletni.

8. Даће Бог Доже даће Бог! И ја се надам само да будемо комплетни и здрави!

9. Moraju igrati Lučić, Veličković, Micov, pa čak mislim da je i Marković Stefan nedostajao ovoj ekipi.

10. Jesu nedostajali ali realno osim Novice nisu to najbitniji igrači pa da nam budu izgovor za ovakve partije.
    I ja cenim da možemo daleko na EP, polufinale i onda može biti svašta.

11. Ako je sudeći po ovom bićemo u zadnjem šeširu
    Još se ljute što ih je javnost kritikovala i nije imala razumevanja zbog poraza protiv estonske velesile hehe
    http://www.sportske.net/vest/kosarka/inatom-do-uspeha-95514.html

12. Najebaće ko nas izvuče u grupi kad vam kažem.

13. Jebem ti košarku kad su makedonci u prvom šeširu a mi u šestom:)

14. Ljudi, Estonci munuli pare. Fudbal i košarka bili, sad će da kupe po jednu u odbojci, rukometu i vaterpolu. Paz'te šta sam rek'o!

15. E ova grupa bi nam legla ko budali šamar:
    Makedonija
    Slovenija(jesu Britanci lakši al ove bi više voleo da zgazimo :D)
    Crna Gora da vratimo milo za drago
    Bosna
    Belgija(da im vratimo za fudbal što će da nas jebu :D )
    Pa da bude jedan lep ex-Yu turnir i da pokažemo ko je gazda! A Hrvate ćemo posle ako prođu grupu :D

16. Prvi šešir: Španija, Francuska, Rusija, Makedonija

Drugi šešir: Litvanija, Grčka, Velika Britanija, Slovenija

Treći šešir: Nemačka, Crna Gora, Italija, Hrvatska

Četvrti šešir: Bosna i Hercegovina, Gruzija, Ukrajina, Finska

Peti šešir: Turska, Poljska, Belgija, Letonija

Šesti šešir: Izrael, Češka, Srbija, Švedska.

HAhaahahahahahahahahahahahahaa Finska četvrti šešir, hahahahahhahahahahahhaha,
    Belgija peti hahahahahahahaha, a mi šesti, HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHA

I onda vrhunac MAKEDONIJA prvi, HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHHA

17. Pa šta se čudite za Makedoniju likovi bili četvrti na EP... Jbg to nam je moramo da pojedemo ono što smo izasrali :D

18. Prvi šešir: Španija, Francuska, Rusija, Makedonija

Drugi šešir: Litvanija, Grčka, Velika Britanija, Slovenija

Treći šešir: Nemačka, Crna Gora, Italija, Hrvatska

Četvrti šešir: Bosna i Hercegovina, Gruzija, Ukrajina, Finska

Peti šešir: Turska, Poljska, Belgija, Letonija

Šesti šešir: Izrael, Češka, Srbija, Švedska.

Је л' ово сигурно овако разврстано? Јер ако јесте, онда...

АХАХАХАХАХАХАХАХАХА

19. Ma sve je to OK, ali te liste se ne prave danas za sutra, treba nekih pet godina da se uzme, ko u klupskom fudbalu, npr. ne ovaka dve sezone i odma' BJRM prvi nosilac, suze mi kreću od smeha...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.