Beer Fest

1. Ne pitaj, ovako polupismena sam uspela da konektujem svoje LAPTOČE i ne znam šta ću od sreće.
    Do kompa ne mogu jer mi je sin (sad je zagipsiran) okačen nonstop.

;))
    Ovo ću da postujem 3-13X, tek da se zna!!!

2. Mukica, držim mu palčeve.

3. Nije još, u ponedeljak ga operišu. Ima trostruki prelom. Na tri mesta operacija.

Uf sreća pa nisam došao juče, kad sam ovo pročitao ne ide mi se ni večeras lololo

4. Reme zoru dočekuje sa dvojicom bradonja a 'vamo
    neke ribe spominje :)

Jebiga Slavko. Dve devojke su bolje za reputaciju od dvojice bradonja. :D

5. Dzankee
    Да бидем кратак...

БИРФЕСТ - ГОВНО

Образложење, молим те?

6. Meni je bitno da ja upoznah LickIt i Kristinu. Ali ne kod staropramena, definitivno. Nalaženje kod staropramena je mit!!!
    Čaka videh, Filozofa. I da, Huga ali on ne bejaše s vukajlijašima.

Meni je sinoć bilo najjače veče ever! Treći red na goblinima, malo dalje ipak na keltima.
    Nisam mogla da dišem, izvataše me, izgaziše, polomiše mi kičmu ali goblini... <3

EDIT!!!

Образложење, молим те?

ljupka, on zna da je govno jer vidiš naš drugar Dzankee ima jedno 12 godina i nikad nije ni bio na BF-u pa je malo ljubomoran.

7. Dzankee

Да бидем кратак...

БИРФЕСТ - ГОВНО

Образложење, молим те?

Ima 15 godina brate. lolo

8. Nisam mogla da dišem, izvataše me, izgaziše, polomiše mi kičmu ali goblini... <3

Ja nisam sinoć ništa vatao osim kreveta...

9. natnat sez:

Filozofe, priznajem nešto u ime cele ekipe:
    Večeras se nalazimo u 9, tačno, ispred ULAZA br. 3. Eto, sad svi znate. Unutra je prevelika gužva...gubimo se :)))

Dogovoreno?

10. Ne daju mu da kupi pivo.

Gambi, si video poruku? Ajd sad ćeš i pvt imati. :)

11. Ma izgubićemo se i kod ulaza.

Ja nisam sinoć ništa vatao osim kreveta...

JA POVATAVAM POLUGOLE LIKOVE U ŠUTKAMA! FUCK YEAH!

12. Reme nisam u Srbiji dechko.

13. Treći red na goblinima

Ја други. :) Ал' јбг, нисам се окретала, само сам лактала багру која је наваљивала. Хоће људи "само мало". Е па, не може!
    Тебе бих сигурно препознала...

14. Ја други. :) Ал' јбг, нисам се окретала, само сам лактала багру која је наваљивала. Хоће људи "само мало". Е па, не може!
    Тебе бих сигурно препознала...

Ja sam se samo opustila i pustila masu da me gura jer ionako nemam gde da padnem :)
    Bila sam otp na sredini i neka riba pored mene ostala bez zuba a ja ni nokat da polomim :D

15. Ako dođe do šutke, iskoristiću svoju agilnost da šturnem. I to ću da se popnem na nekog, pa ću trčim po glavama. lololo

16. Ja sam se samo opustila i pustila masu da me gura jer ionako nemam gde da padnem :)

И то што кажеш, к'о у препуном аутобусу. Кад смо код ноктију, мени су лак скинули, нзм на који фазон. х) Читава сам, само ми глас пук'о.

17. Ako dođe do šutke, iskoristiću svoju agilnost da šturnem. I to ću da se popnem na nekog, pa ću trčim po glavama. lololo

Ако дође до шутке, буди Пајро, па их запали.

http://berathe.files.wordpress.com/2011/04/tf2_pyro.jpg

18. Кад смо код ноктију, мени су лак скинули, нзм на који фазон. х) Читава сам, само ми глас пук'о.

Haha ne mogu da verujem, neko ti je zgulio lak :)))
    Mene neka riba mnogo čudno gledala jer sam se drala ko majmun, mislim se izvini devojčice nije ti ovo koncert Ivane Jordan u Sava centru xD

19. Увек се нађу так'и неки залутали.

Едит: И после пљују по бир фесту, а само праве гужву беспотребно.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.