Beer Fest

1. Не могу, то је било то за ову годину, имам испит.

Још пар ствари, питао је неко зашто се Голуб попичкао са горилама, клинци неки бацали пиво ка бини, па их гориле цимале. Што се тиче туча и срања, то сам очекивао, али једина фрка коју сам видео била је баш до мене, неки буцмасти лик тако, моје годиште кренуо на старијег, ћелавог, напуцаног бају који је ту био са рибом. Лик пијан ко летва, а баш не одустаје, пију му се батине, старији лик кулира, дошао са рибом. Стао неки љаксе са мном између буцка и ћелавог, после се лик искулирао, а две песме је ишао на то да забоде ћелавог и самим тим заврши у ургентном. Е да, много кул ствар, кад сам чекао ред за вопс, очешао сам 80 посто површине сисе неке алтернативне цаве, која је притом била поприлично избачена. Могу да кажем да је то један од најблажеснијих момената у мом животу, али без зајебавања, стајао сам непомично минуту након тога. Која рибетина, сунце ти јебем. Баш сам је темељно издрпао. ВРХУНАЦ!

2. @Alarik

Ti si svoje za Beer fest obavio sa tim momentom!

3. Ja sam prvo veče videla kako obezbeđenje ubija od batina nekog jadnika, koje su pičke smrdljiva, nemaju pravo to da rade.

4. Ово је Србија баба, то је сасвим нормално. И пандури не би требало а имају ценовник мита ал имају.

5. E, pa Babo, da si neka Nadžak pa da skočiš da braniš čoveka svojim telom...

6. Nisam mogla da dišem, izvataše me, izgaziše, polomiše mi kičmu

Можда и јесте бранила?

7. Ko zna, možda je lik uneo pištolj ili šta god.
    Dolazi predražinjo? Vuhu!

8. Ih, ja da branim, ipak sam uprkos svemu žensko :) A ja sam imala lično obezbeđenje ali ni to nije puno pomoglo...

9. Ja ne dolazim. Dosta od mene za ovu godinu.

10. Vuhu!

Vuhu? E, ovo nisam odavno čula da izgovara neko ko je već izašao iz obdaništa :)))))

11. Vuhu? E, ovo nisam odavno čula da izgovara neko ko je već izašao iz obdaništa :)))))

Pa on je skoro izašao iz obdaništa :)

12. Коме није помогло?

13. Reme, sve o.k. sa ortakom?

14. E da, mene su drugi dan opljackali na raskrsnici kod usca i to usred bela dana. Neki dva lika pretila meni i ortaku da ce nas kidnapovati ako im ne damo lovu. Mi sta cemo, jebiga, cetri puta krupniji od nas. Naravno za to vreme panduri su sedeli u kaficu preko puta. Kad smo prijavili oni se prosetali i rekli da nisu nasli nikog ko odgovara opisu. Na kraju smo morali da se grebemo za kartu kuci.

15. У јбт како лош трип бре.

16. Višestruki prelom, po najnovijim informacijama. Videćemo.

17. E da, mene su drugi dan opljackali na raskrsnici kod usca i to usred bela dana. Neki dva lika pretila meni i ortaku da ce nas kidnapovati ako im ne damo lovu. Mi sta cemo, jebiga, cetri puta krupniji od nas. Naravno za to vreme panduri su sedeli u kaficu preko puta. Kad smo prijavili oni se prosetali i rekli da nisu nasli nikog ko odgovara opisu. Na kraju smo morali da se grebemo za kartu kuci.

Који фејл, јебем ти Србију.

18. vratio sam se jači nego ikad sa novim forama decxko!!!

dolazim 21. sa priprema i direkt na fest u 9 kod staropramena jelda?

19. Sylar, opet nisi u toku...u 9 ispred Ulaza br. 3.

20. možda jer sam bio banovan 10 dana :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.