FK Crvena Zvezda

1. Jeste momak iz Čačka ali je bio sa grupom navijača iz Negotina. Vidiš da je drugi lik 98 godište u bolnici isto ubod u grudi imao.
    Jako je nebitno čiji su navijači.
    Bitna stvar je da su 3 momka koji su izašli u petak uveče sa devojčicama do grada nosili noževe.

2. Najgore mi je kad vidim po internetu reakcije kao da je ovo postalo normalno.

Ubijen navijač, otkazan meč Zvezde. Pa mamu ti jebem djeca se pobiše, treba vanredno stanje napraviti, dokle da se bodu noževima zbog grbova nekih tamo jebenih mafijaških klubova? Ne, eto, otkazana utakmica, kao da je utakmica uopšte i bitna, jebala ih utakmica.

3. Tu čitavu grupu treba ugasiti i sve grupe da ih napadaju, ako ne mogu da iskorene noževe kod svojih navijača, onda treba svi ostali da im se najebu majke.

I nije mi jasno što ih je policija hapsila, a ne odma pucala. Jer to je ubistvo i pokušaj ubistva, jebi ga opasni su za okolinu.

4. а немој тако, биће минут ћутања, можда чак и заставу скроје, па можда и песма нека...

5. што неће неко овог расног избости

6. па можда вучић упути демарш вељи илићу, ихаааај.

7. Ako ne dobiju 240 godina ova dvojica koljača, popišam se na pravosudje.

8. Pa generalno koliko je navijača Zvezde poginulo u poslednjih godinu i po, dve godine, skoro normalno je postalo da svaka 3-4 meseca neko umre. Koliko god to morbidno zvučalo.
    Onaj klinac što se popeo na voz, Vukašin Ziramov, Ivković, Dragan Marić, sada ovaj momak i još mnogo mnogo njih za kratak period.

9. Nikola Vlajković
    Ševo
    Dunjić
    Ivković
    Oni samo u 1 godini.

Onda Dragan Marić iz Sombora ove godine.

10. хаха, па није дуњић погинуо као навијач ваљда. ове остале сем ивковића и не знам, сад чујем.

11. Rasni
    Ako ne dobiju 240 godina ova dvojica koljača, popišam se na pravosudje.

немој ти још да вадиш ону личну, стрпи се за гласање.

12. Vlajkovića je udarila struja, Marić je ubijen dok je sprečavao tuču ispred kafane.

13. Još ima dosta momaka da su umrli od bolesti neke.

14. Onda Stanko Gligorević, što ga je drug upucao u Bijeljini, išao redovno na utakmice.

15. може цела једна бандера да се облепи. или аутобуска станица.

фали још мало за једну пуну страну у новостима.

16. александаркг
    може цела једна бандера да се облепи. или аутобуска станица.

фали још мало за једну пуну страну у новостима.

Kako zamišljaš da je ovo duhovito?
    Sve mladi momci, a ti izvodiš neki skeč koji ne znam šta je.

17. Namerno sam izostavio ove kvazi vođe. To su sve krimosi, zato su i pobijeni. Eto i Stanko, njega sam zaboravio. Sve mladi momci jedva 20 napunili i zbog takvih budalaština izginu. Pazi petorica momaka za godinu dana, previše.

18. Stanko je morao imati transparent na severu, al jbg. Ubio ga retard, a tek je 16 godina napunio.

19. Zbog tih vođa ovi klinci se i pomame i dođe do ovog.

Vođe treba poubijati redom, ničemu ne služe (nećemo ulaziti u dubinu zašto su oni tu). Generalno su talog društva.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.