FK Crvena Zvezda

1. kostarikanac ruiz je igrao za fulam
    jos u vreme dok je berbatov harao
    ako je to on mogu vam reci da se
    podmladio lik dosta

I ime promenio, pre se zvao Brajan.

Vezni red nam kida, Kanga i Donald samo vezu, Le Talek čisti sve pozadi.

2. da zvezda moze da dovode pravog ruiza i igrace njegovong ranga,igrali bi ls svake godine,svake druge bi prolazili u nok aut fazu.

3. Molite se Bogu da vam zapadne Ludogorec. Svi ostali ce vas razneti ko musliman pijacu.

4. Dobijamo ove pavijane lagano 4:0 u revansu. Ko su nam moguci protivnici u trecem kolu?

5. kida sta si ti tanejdzer neki
    pa sta si ocekivao od niskog tehnicki potkovanog veznog igraca nego da ima pregled to se zove agilnost ili kvalitet nemoze on gledati kao cvetkovic u loptu samo kanga je udelio 10 uspesnih dodavanja i to mu je ceo ucinak decko je prsotina kao i svaka druga i teska fudbalska prevara hoce da budd inijesta a neume kao on se vraca skroz nazad da kreira ha ha ,jadnik obican koji nema veze ali ima ega vise sam video od mucea i ruiza za tri minutanego od njega

6. Најебаће и Звезда и Партизан ове године ако добију неке Казахе или Азере.

7. jesini igrac na terenu koji je igrao fudbal u prvom poluvremenu donald.ako on ode raspasce se sve a ne ibanjez jebeni i to za 1,5mil mozda ima nekog smisla u napadu i nisko teziste pa moze rapidno stizati napadace a da ne sklizne ali mijailovic je doktor fudbala za njega. priblem nastaje ako nabasajh na neki bordo ili ajaks e tu ce ih razguziti cela odbrana je goli kurac ukljucujuci golmana. za kvalifikacije za ls moras imati spremnog igraca godinu dana ranije zar se sve svelo na simonovica i onog pavijana fibela ,osramote me prazninom koju poseduju onaj fibel gledao sam ga na konferenciji na potpisu lik se smeje cim vidi drugi da ss smeju decko je gluperda kao i svi u zvezdi od kojih me hvata muka pocevsi od retarda onog sto predstavlja igrace a znam mh ime nego se nemogu setiti 50g ima nizi je onako seljacina teska grof ne kapira sta se desava oko njega pijan lik rodjen gafantovano je sprdnna na treninzima gotovo da ss neoseti razlika izmedju njega i igraca kao da menadzer krene onako na ti sa fizikalcem da prica u kancelariji svi su fudbaleri malo gluplji ali ovo sto je kod nas tesko se moze sakupiti,ljudi ne znaju komunicirati uopste nemaju zivot samopouzdanje ni pamet ja sam zgadjen svime tim

8. Grof se ugradjuje na transferima, to svi pricaju.

9. Laganezi ulazimo u LS, ovo danas je smejurija, pa svako normalan je mogao da predvidi kako ce biti.. S tim da bi ranije bili jebani, ali kad imas kvalitetne igrace, i kad igras tuzno okrenes na kvalitet. U bgu pisamo usta ovoj sirotinji, taman malo da se uograju ovi novi, Le Talek povredjen bio, bice to dobra ekipa... Ne vidim kako LE necemo igrati sa ovim timom minimum.
    Jedini problem je Lune, koliko god ga gotivio, mora drugi stoper. Cvetka ne komentarisem

10. Хахахахаха али полицајац дао гол за оне са Гибралтара против Селтика :))

11. ne mogu da verujem da ljudi diskutuju o mrtvoj zvezdi jos kad vidim da neko nosi majcu sa natpisom -prvaci sveta-transfer blama dozivim.to je kao kad bi tibetanci pricali za sebe da su vele sila

12. to je kao kad bi tibetanci pricali za sebe da su vele sila

Naravno da su vele sila, imaju Budu uz sebe.

13. labokv
    ne mogu da verujem da ljudi diskutuju o mrtvoj zvezdi

Da, na internet forumu na temi o zvezdi ne možeš da veruješ kako se diskutuje o zamisli zvezdi. Šokantno zaista, trebalo bi da smo iznad toga

14. mislio sam na to da ljudi pricaju o zvezdi uopste a ne sto pricaju na ovoj temi.idem da jedem tu sam za 10 min

15. Video sam danas vec negde komentar kao dusanov

16. Labo zatvorio temu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.