FK Crvena Zvezda

1. Retardirani bugarin, ovaj bi se sapleo o loptu da je nastavio.

2. Inace, Mouce ili kako god da se zove ciganin je ocaj

3. Leva strana nam je cak gora i od desne.

4. Navijači su go kurac. Atmosfera nikakva, samo čekam kad će da počnu da pevaju neku kosovsku tužbalicu.

5. Samo kroz sredinu imamo sanse da ga umuvamo.

6. Ovo što kaže Gonzo. Kao da Ivana Žigon vodi navijanje.

7. Brt ovaj mi više ne bi igra pa sa 9 da počnem.jbt 40 min ti u 2 min dobiješ 2 kartona. Degenerik

8. koji smo mi jebeni daunovci

9. Dobro je. Ja se uplasio kad ga munusmo. Terza igro prelaz. Uplasio sam se da nije iz keca u dva.

10. Muče levo i Cvetković dole desno, tuga. Hvala mučeu za iznuđen crveni, ali nema ga, mada ceo tim je odigrao pičkasto, kako i da ga bude po terenu.

A cvetković mučeni, hoće on, trudi se, samo jbg baš, neka se trudi u mladosti iz lučana.

11. koji smo mi jebeni daunovci

ja ovo pricam ihahaj

12. hahahahaha jel realno ovo jebote

13. kanga crveni dobio

14. Lagano Kanga crveni na poluvremenu lolo

15. jebeni midžet crnački odgurnuo bugarina kad krenuli u tunel i dobije crveni

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.