Dete Crvene zvezde Jagoš Vuković (24, 195), momak koji je debitovao kod Valtera Zenge, mogao bi na leto kao slobodan igrač da se vrati na Marakanu. Naime, štoperu PSV Ajndhovena ugovor ističe u junu, a klub neće produžiti saradnju s njim. Crveno-belima bi mogao da bude interesantan i reprezentativac Slobodan Rajković (24, 191), koji ne igra za Hamburger i na leto će verovatno otići u neki drugi klub na pozajmicu ili biti prodat.
Fala kurcu! Da ga vidim de će sad, majke mu ga invalidske!
Elem, osvajamo titulu, dobijamo bonus od Gasproma, a ako udjemo u LŠ skače ugovor na preko 6 miliona evra. Recite mi da sam lud, boli me kurac, al zapamtite ovo, nemoj posle da bude da nisam reko!
I KUP!!!
NA NA NA NA NA NA NA LIGA ŠAMPINJONA LIGA ŠAMPINJONA LIGA ŠAMPINJONA
И ЊУ УЗИМАМО!
Ko li će da dobije Tojotu na onom internacionalnom kupu pitam se ja..
Smrdi mi da će Darko Lazović da proradi baš tada.
што да не, нек им то буде мотивација, нек заиграју ко лавови, најбољи нек освоји тојоту, прода је и може да иде у клабинг месец дана!
Ипак мислим да ће Стеван Рељић тамо да заблиста, лежи му то поднебље, та живина, хијерархија.
Ja tipujem na da ce Tojotu duzme Bajko. Ne znam ko ce je osvojiti al ce Bajko da je uzme,da moze da se fali po Crnoj Gori.
http://www.kurir-info.rs/sa-pintu-se-sprema-za-partizan-clanak-735245
Dete Crvene zvezde Jagoš Vuković (24, 195), momak koji je debitovao kod Valtera Zenge, mogao bi na leto kao slobodan igrač da se vrati na Marakanu. Naime, štoperu PSV Ajndhovena ugovor ističe u junu, a klub neće produžiti saradnju s njim. Crveno-belima bi mogao da bude interesantan i reprezentativac Slobodan Rajković (24, 191), koji ne igra za Hamburger i na leto će verovatno otići u neki drugi klub na pozajmicu ili biti prodat.
ЛЕПТИЈЕБЕМ КАД БИ ДОШЛА ОВА ДВОЈИЦА!!!
Veverice jedino da dođu za kikiriki.
Нек дођу, ко их јебе. :Д
Дај Гонзо, немој ти да ми рушиш снешка док Лазић није ту, пусти мало да маштам јебежга. :Д
Veverice voleo bih ja da se to dogodi, njih dvojica sigurno mogu da pomognu ekipi, ali sam samo surovo realan jebiga :)
А капирам и ја да нема ништа, зато и написах "кад би дошли", а не "кад дођу", ал лепо би било. :)
Е факат сан се липо насмија док сан чита ова ваша срања.
E hvala Bogu
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/mali-cava-zavrsio-sa-zvezdom-123525.html
Fala kurcu! Da ga vidim de će sad, majke mu ga invalidske!
Elem, osvajamo titulu, dobijamo bonus od Gasproma, a ako udjemo u LŠ skače ugovor na preko 6 miliona evra. Recite mi da sam lud, boli me kurac, al zapamtite ovo, nemoj posle da bude da nisam reko!
Bez Čave smo sad još jači, sad definitivno uzimamo titulu!
Još da ode 20-ak igrača, pa da ostane samo prvih 11, njih bi lakše plaćali i onda bi ginuli na terenu, pa bi titulu, kup i ligu šampiona uzeli ladno.
Osvajamo kup srednjoevropskih gradova
Smrdi mi da će Darko Lazović da proradi baš tada.
Рајко Митић, мали је динамит!
Mali Janković, pa da se vozi do Maldiva.