FK Crvena Zvezda

1. jebali smo vas OVE SEZONE!

2. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/252426/Prvo-na-prase-pa-mozete-dalje-Gazda-restorana-zaustavio-Zvezdine-fudbalere

HAAHAHHahahahahah!

Al nema ove sezone čuvenog "pakera" Čave Dimitrijevića, mislim da mu nikad žalije neće biti što nije u Zvezdi...

3. А тек Вешовићу што није добро...

Едит Чујем Расни долази на прославу титуле, преспаваће у дому Курајберових

4. Не, не. Најјачи пост икад на ове две теме заједно је био када је речено како су играчи Партизана прошле године морали да продају титулу, и хтели су они, радили су на томе, него ето у сред вечитог дербија одбише директиву која дође озго те силним јуришом пробише бедеме Бајковог гола и освојише наслов првака. Одбијање директиве је најјача ствар коју сам прочитао.

5. Hahahahhahahah dada kako li sam to zaboravio.
    Ova je u top 5 onda.

6. Не, не. Најјачи пост икад на ове две теме заједно је био када је речено како су играчи Партизана прошле године морали да продају титулу, и хтели су они, радили су на томе, него ето у сред вечитог дербија одбише директиву која дође озго те силним јуришом пробише бедеме Бајковог гола и освојише наслов првака. Одбијање директиве је најјача ствар коју сам прочитао.

Štaaa? Ko je ovo napisao?

7. Ахахаха мислим да то беше Бомбаш изјавио.

8. Њет. Бомбаш се разнео пар месеци пре те изјаве, нема га још од онда кад је Хуго претио да ће му отворити лобању дизалицом за кола. Иначе, постоји основана сумња да је Бомбаш изјавио оно за гађање циганки саламом а не Паклица Југа.

9. Nije Bombaš, Jericho je, al' se zajebavao. Teško neko može biti toliko glup, pa ozbiljno misliti tako.

10. TO AKO JE BILA SPRDNJA JERICHOVA JA SAM ČARLI ŠIN!
    Garantujem da on u svojoj glavi stvarno tripuje to. Dobro je i ovo "nameštanje" Penzionerovo, da su namestili sa Slobodom juče, da su ovi namerno stvorili 100% šansu da bi promašili. To je tako obvijus!

Smiješni su.

11. И Занети је једном добио директиву да не одигра стандарно добро и да пружи само 99% својих могућности..

12. Jel proslava na sljedećoj tekmi il u NS?

13. To i mene zanima, jer nemam para da se cimam na obe tekme.

14. Nije bitno kad će da nam daju pehar, valjda je bolje da dođeš na Marakanu u četvrtak.

15. Znam znam al ne bih da ispaljujem ekipu koja je već dogovorena za NS...
    Zato čekam tiekt da dođe pa na obe da idem al ova lokomotiva gubi 1:0 a treba im za prvo mestooooooooooo

16. Imaaa jedan klub, ceo sam zivot s njim, Partizane plati me!

U cetvrtak ce biti divno vece. 55 soma ljudi. Stvari su dosle na svoje mesto, i nece otici sa njega dugo cini mi se.

EDIT: hahahaha, jbt, koja kolicina frustracije krece da izbija od "nedodirljivih". ahahhahahahahahh

A jadni, ove sezone trofej sem u zenskoj odbojci nece videti, jos zamisli sto nece u sledecih par godina da uzmu u nekom ozbiljnom sportu titulu, pa oni ce da prestanu da egzistiraju....

17. Opet sam primio cigansku kurcinu, sta da radim, sta da radim aaaaaa

https://bookstvme.files.wordpress.com/2014/02/03069-nervous.gif?w=640

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.