Ма одложиће утакмицу неће ни у суботу бити лоло
Зезам се, јебем ли га надам се да неће да се макљају не би волео да се поделимо сад кад смо се колко толко консолидовали и то све због неког убице и дилера.
Не би волео да имамо ко комшије две групе, пресмешно је
Ali ovo preta samo tako nasoj tribini. Kad neko pocne da peva a ovi krenu da ih tuku, bice pravi stampedo jer ce sever biti prepun, a pirotehnike ce biti dosta jer je proslava titule, ako dodje do tuce bice dosta povredjenih. Ja bi voleo da se sve smiri. I da se peva cela tekma. Ovi koji oce da cute nek cute pola sata pre tekme.
naš Velibor dobroljud i dobročinitelj je volio pjesmu i veselje i više od svega bi volio da njegova braća sa sjevera pjevaju od prve minute u njegovu slavu a i u slavu njegove Crvena Zvezde
Ја не капирам вашу потребу да идете на Север ако планирате да не будете сложни са остатком трибине. Ако је то став групе, да се ћути пола сата, треба испоштовати. Ништа добро неће донети то ако се људи инате и крену да се просеравају, само хаос може да настане. Ни ја немам лепо мишљење о човеку, претерано је пола сата ћутати на утакмици коју толико дуго чекамо. Његов живот није вреднији од живота људи које је задесила несрећа тренутном ситуацијом у држави. Али ако су тако одлучили ови са врха трибине, испоштуј јбг. Ако не желиш, једноставно иди на неку другу трибину и ради шта хоћеш, овако само срање може да настане ако се људи инате. Био сам доста дуго на том Северу и знам филозофију трибине. Испашћеш мангуп, кренућеш да навијаш, 5-6 рандом лика има да прескоче 10 реда, доћи ће до тебе, урнисаће те од батина, твоји другари ће ти скочити у помоћ, то ће повући и друге групице и настаће хаос.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ма одложиће утакмицу неће ни у суботу бити лоло
Зезам се, јебем ли га надам се да неће да се макљају не би волео да се поделимо сад кад смо се колко толко консолидовали и то све због неког убице и дилера.
Не би волео да имамо ко комшије две групе, пресмешно је
Pa jbt zbog jednog coveka da 55.436 ljudi bude smoreno na slavljenju titule?
Bice zajebano, pazite kad vam kazem. Pevace se sigurno. Povesce neko kao sto kapon kaze ali nece zapevati 200 nego 20 000.
A ako recimo pesma pocne sa juga ove ,,delije" sa severa nece moci nista vec ce samo da rafalaju u pravcu juga lololo
Da l' će otvoriti jug uopšte?
http://i.imgur.com/NNujxV2.png
Претерана последња реченица, јебига.
Jebo im Dunjic mater svima
Otvorice ga sigurno. Ali poslednjeg. I mislim da je glupost da je besplatan ulaz. Treba dati za poplavljene.
Ali ovo preta samo tako nasoj tribini. Kad neko pocne da peva a ovi krenu da ih tuku, bice pravi stampedo jer ce sever biti prepun, a pirotehnike ce biti dosta jer je proslava titule, ako dodje do tuce bice dosta povredjenih. Ja bi voleo da se sve smiri. I da se peva cela tekma. Ovi koji oce da cute nek cute pola sata pre tekme.
naš Velibor dobroljud i dobročinitelj je volio pjesmu i veselje i više od svega bi volio da njegova braća sa sjevera pjevaju od prve minute u njegovu slavu a i u slavu njegove Crvena Zvezde
plaćenik
Svaki normalan covek ne bi zeleo da zbog njega cuti 40.000 ljudi.
A vecina sto ce doci u subotu za Dunjica je cula samo iz crne hronike a nije cula da je ista radio za sever.
ma kriminalčina
kako ga svi vole kad je umro, licemjeri, popišam se po njima
Neki klinac od 8 godina postavio njegovu sliku i kaze svi na profilne. Ja nevera.
To ti drug iz odeljenja?
https://www.youtube.com/watch?v=ay-TrGv7Zcs
Ја не капирам вашу потребу да идете на Север ако планирате да не будете сложни са остатком трибине. Ако је то став групе, да се ћути пола сата, треба испоштовати. Ништа добро неће донети то ако се људи инате и крену да се просеравају, само хаос може да настане. Ни ја немам лепо мишљење о човеку, претерано је пола сата ћутати на утакмици коју толико дуго чекамо. Његов живот није вреднији од живота људи које је задесила несрећа тренутном ситуацијом у држави. Али ако су тако одлучили ови са врха трибине, испоштуј јбг. Ако не желиш, једноставно иди на неку другу трибину и ради шта хоћеш, овако само срање може да настане ако се људи инате. Био сам доста дуго на том Северу и знам филозофију трибине. Испашћеш мангуп, кренућеш да навијаш, 5-6 рандом лика има да прескоче 10 реда, доћи ће до тебе, урнисаће те од батина, твоји другари ће ти скочити у помоћ, то ће повући и друге групице и настаће хаос.
Bolje ti je da sad odmah počneš ćutanje i ne sereš više po forumu iz poštovanja prema velikom vodji.
Пуши курац.
Pa koji kurac da ispasta toliko ljudi zbog 20-50 ljudi kojima je stalo do Dunjica. Nek cute ispred stadiona pa udju u 30om.