FK Crvena Zvezda

1. grobarski špijuni se povlače

2. Pa to ti kazem. Likovi lajkuju da bi gledali sta mi radimo!

3. Jebi glodare, jebi jako

4. Evo da vam čestitam mada sam vam čestito već posle napretka al su se vama tresle gaće do samog kraja hehe
    Nego oćete jebati prvaka islanda u drugom kolu ako vam od napadača ostanu rakić i kasalica lolo

5. A Krneta u odbrani.

6. Ostaće nam i Onjilo!

GROBARI GDE SU MALE SUZICE!?!

7. A moram da prenesem bajkovu izjavu :)

Tu su Vesić, Rajković, omladinac Manojlović, još mnogo mladih golmana. Oni su budućnost. I mogu da me zamene. Možda i bolji da budu. Ne srcem, tu će teško neko da me zameni", zaključio je Bajković.

8. Ostaju samo onjilo i rakić, nadam se da je mihajlović u stanju da da neki gol

9. Kad pocnu da vicu zvezda ooo u levom uglu je kinez.

10. DOBRO GROBARI, NE PLAČITE, AKO JE ZA UTEHU IMATE BAR KUP!

11. ХЕХЕХЕ МИСТЕР НИ ТО НЕМАЈУ ААХАХАХ КОЛКО СИ ИХ ИЗЈЕБАО Џддддд

12. DOBRO GROBARI, NE PLAČITE, AKO JE ZA UTEHU IMATE BAR KUP!

pa šta ako nisu šampioni a nemaju ni kup

bar imaju svoj stadion

oho
    JEBI NE VADI

13. PA ŠTA AKO NISU ŠAMPIONI! BAR IM JE PREDSEDNIK GOSPODIN ČOVEK!

14. opušteno, igraće evroligu u košarci

15. Хахахах, Чаша Илић добијо теглу киселих кураца тинејџера мутаната нинџа корњача

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.