FK Crvena Zvezda

1. evo im humanitarna pomoć za kampanju

2. OWO SHTO SMO OSWOJILI TITULU JE KEROW KURAC JER JE PREKO VEZE

POREMENA VLASTI DONELA PROMENU PRVAKA, mene ste ovo mogli pitati još prošlog septembra, znao bih odgovor!

3. Titula se vratila kući.

4. De si Manijake, jebem li ti pljeku iz Zvrka :*

5. Predražinjo
    Titula se vratila kući.

И Предражињо на Вукајлију. Није га било... па 300 ГОДИНЕ.
    А Манијак није могао да дође, морао је човек да се избори са Моравом. Лололо

6. Pozdrav Peđolinololololo

7. И Предражињо на Вукајлију.

Ovo sam i ja pomislio...ili je svratio da podjebava malo gwobawčiće.

8. Des Fendere.

Jebem mu sisu, nekako bezveze ispade ova proslava titule.
    S obzirom na sva ranija iskustva na Severu, znao sam da će tribina da ispoštuje stav grupe o nenavijanju tih 29 minuta, koliko god se neko od nas ne slagao sa tim, ja prvi. Jebeš ga, tako je.
    Al ako si mogao 15 puta da ponoviš na mikrofonu da se NE PEVA prvih 29 minuta, mogao si, jebeš ga, preostao 61 da VODIŠ navijanje na istom tom mikrofonu. Ovako se sve svelo na čoporske pokušaje pojedinih grupa da baš njihova oesma nadvlada na Severu, što naravno nije ličilo ni na šta.

57 GODINA PO BROJU TITULA SMO PRVI,
    BRANITE TRADICIJU DO POSLEDNJE KAPI KRVI!

9. 57 GODINA PO BROJU TITULA SMO PRVI,
    BRANITE TRADICIJU DO POSLEDNJE KAPI KRVI!

РАСНИ ОТЕО ТИТУЛУ И ОДБРАНИО ТРАДИЦИЈУ!

10. E desi Carimire Caro moje pire malo lolo

Dyonisio, znam Džonija, pa sam morao da mu ga mećem malo, pošto dečko, kad oće, zna da bude do jaja realan... nego tako kad ga uvate lutke, prepusti se, pa da ga podsetim :)

11. Ovo je mislim onaj derbi kad smo čutali 27 minuta zbog Dejana Lonca.

Pričao mi drugar, da kad smo zagrmeli Ćale ti u djubretarima, tad u 27-om, da se on na jugu US - RA - O

12. Ma Predražinjo, znam ja to, ja sam više zbog onog "pusti ih nek žive u iluzijama", i postovao, nego ovako, znam da te ne bi banovali... :)

A Đoni je jedan čoek na definicijama, drugi na forumu...od kad sam ođe, (dobro, nisam dugo, al ono), to je tako...

13. A treći je u kući.

14. Hvala na upozorenju, znam za nova pravila, citam ja ponešto iz off-a kad nisam tu :)
    Jebiga, što kažu neki pametni ljudi UŠLO U KRV I DOVIDJENJA :)

15. ТИТУЛА!11111111111111111

16. http://www.dodaj.rs/f/1I/Kz/46p0YJLC/sdgvlk.jpg
    Znači takvo je stanje moj Predražinjo... :)
    Mada i ja sam takav po pitanju KKCZV teme, ništa priča samo seks (tj snajper, u ovom sl.)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.