Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Svaka čast na mudima. Mali apstraktan totalno.
Nerviraju me ovi sto pisaju po Vukanu. Otkud vi znate dal valja ili ne? Dobijao je 25minuta na svakoj cetvrtoj tekmi i vi ocekujete da ce da napravi cudo. Tako je isto bilo i sa Lazovicem, treba biti strpljiv, on je presedeo dve sezone pa cim je malo bio gurnut u vatru od strane Robija, popisao se po svima.
Jebo te on jesi ga gledao, mali nije talentovan, ima kvalitet za ekipu iz sredine tabele, a da bude nosilac igre jok, i najbolje još da ga čekamo pet godina da mu se digne kurac pa da igra kako ne zna.
Mene baš suprotno. Ne pišam, voleo bih da iskida, ali svi su sigurni da je on mega talenat. Na osnovu čega?
mi smo toliko željni novog mladog krštenog IGRAČA
da preterujemo u tim stalnim najavama Evooooooooooo ga
evo ga kurac, nema ga dok ga ne bude
sećam se ulaska malog filipa jankovica protiv onih letonaca kuraca
ustala cela mara, das naježiš
čim ušo neki letonac ga faulira, ništa preoštro realno
ja i sličnih deset iljada okolo urlamo Polomi dete sve ti jebem
tako sam svako ulaženje vukana od 3 minuta očekivo pižon potez
od ovog malog već pravim deju & pančeva
i tako
uplatimo jednu kombinaciju
kurac sistem
a očekujemo sedmicu
sirotinjska posla
Kad serete samo, evo vam, bar malo da se podsetimo Piždre.
http://www.youtube.com/watch?v=1G7s3BMSro0
Vukan će biti igrač, neće biti Ronaldinjo, ali ja mislim da će biti nivo Boško Janković recimo. I nemojte smarati više, sl. sezonu se od njega očekuje da bude u postavi, videćete već.
Ne da se očekuje nego nema ko drugi...možda Nine ostane ali od ofanzivnih veznih to je to.
I iskidaće sl sezonu, tako mislim. Nekako se po faci vidi ko ume a ko ne jbg...
Pseto, jedini je tu "problem" što Slaviši ne odgovaraju mlađi igrači. Nesiguran je, i kod štopera je više potencirao na iskustvo, nego na kvalitet. Imam osećaj da mu je u glavi bolje daj blentavog 28-godišnjaka nego 20-godišnjaka koji je možda talentovan. Tako mi deluje.
Kol'ko možemo izvući za Lazovića, to me kopka...
Lazoviću ističe ugovor sledeće godine, ne bih očekivao više od dva miliona.
Испада да је је најбоље решење да убедимо Терзу да нам за мале паре да пола стартне поставе ОФК-а (Палочевић, Планић, Дражић, Чавић...) уз обећaње да ће добити добар проценат од њихове продаје. Плус Реган и Тијаго (слободан играч).
Лазовића релано можемо да продамо за 3 милиона, али Звезда добија само, чини ми се, 60% те суме.
Problem je što je on doveo Pečnika. Ptvi deo sezone Vukan samo zato nije dobijao šansu.
Ko god je pratio mlađe kategorije zna da je talentovan dečko i da je svakako bolje da dobije on šansu nego da se dovode neke bajage u klub.
Lazovića prodamo za 3 miliona u kurcu. Pa Mitrović iz Partizana je prodat za nešto više od toga, a realno je iza sebe imao mnogo bolju sezonu, plus repku. Lazović je imao ozzbiljnu povredu, plus mu ugovor ističe sledeće sezone. 3 miliona na menadžeru samo.
Po mojoj proceni za Lazovića možemo da dobijemo do 2 miliona. Plus možda neke uslovne klauzule. Pa može da se izađe na više. Lično mislim da će ostati dok ne izduvamo u kvalama, pa će se na osnovu toga kada izduvamo odrediti i cena. Pratiće ga .
Naplašili ga Krneta i Lazić a bio je pod konstantnim ptitiskom od dolaska... Sle sezone će verovatno biti manji pritisak na njega jer je osvojio titulu posle 6 godina pa vuče neke zasluge... Plus ovo za Pečnika što Bušido kaže, do njegovog dolaska Vukan je igrao i to vrlo dobro pa pogledajte kakv je učinak imao Vukan do tada-on i Mihajlović su bili najbolji strelci ekipe jbt.
Lazović će verujem otići za između dva i tri kako je i bilo najavljeno, odigrao je dobru polusezonu uz to da je najbolje utakmice odigrao kada su ga gledali jebem ga u usta.
Mitrović je prodat za tačno 5 ako se ne varam...
4500000 jer je 500 000 otislo na ime agenata.
a ne zaboravi da je mitrovic mladji od lazovica, da igra redovno za repku i da nije imao povrede. pritom je imao duzi ugovor
Vukan svakako treba da bude glavni igrac u sredini sledece sezone, pa neka se pokaze od cega je. Ali da igra konstantno, kao Ninkovic, da se zna da je od 11 igraca Savicevic siguran na terenu. Sto se tice malog "Falkaa", treba mu davati sansu u recimo kup utakmicama, ili ako vodimo 3-0, pa da ga ubaci, inace ne moze dete od 17 godina da bude prvi izbor za spica. Meni se generalno Rakic svidja, i mislim da je igrac koji ce lagano dati sledece godine 15 golova u sezoni, sto je za nasu ligu ok. Najveci problem ce nam biti odbrana opet, jer ce sada da se dovodi ko zna ko, ali ako ostanu Mijailovic i Pavicevic, za nasu ligu, bice donekle dobro, za Evropu, ako zelimo da razmisljamo uopste o sansama za prolazak, potrebno je da Lukovic kao Ninkovic dodje,da zna da ce da duva kurac cele sezone. I za njim da krene Zigic isto. Ja bih vratio Laneta iz penzije, zivota mi, legao bi nam kao budali samar...
Treba gurnuti Vukana, slažem se. Pa šta bude. Više bi ja davao šansu Joviću. Jeste da ima 17 godina, ali nema to veze. Ako je dobar, dobar je i sa 17 i sa 21.
Mnogo će igrača proći kroz nagađanja. Biće opšte ludilo. Ne treba nikome verovati dok neko ne dođe i ne slika se na marakani. Isto tako sam "čuo" da Čavrić ide u Benfiku. A Milunović u Sporting. Vesić je otišao posle 410 godina u klubu.
Nije realno da se Žigara vrati, ali voleo bih. Inače slobodni igrači su Dušan Anđelković i Milan Dudić
ŠTA GUTA JEBEMU DETE, 3 POSTA PROGUTA KURVA ZA 10 MINUTA
Htedoh reći, da vidim čudo da će Milunović u Sporting, da očekujem za Lazovića 2.5-3 miliona, da ćemo Vukana slaviti sledeće sezone, a da je Pečnik trebao da igra pre njega ove sezone, ali ne i pre Petkovića na beku. A Laneta ne bih voleo geJJJaka da vidim, jer je slepac, pička jedna, pred penziju ga pitali koliko će još da igra, on kaže "dok budem mogao da igram u kvalitetnim ligama, ja u Srbiji igrati neću". Pička jedna.
Kao Sportingu su ponuđena 3 napadača, jedan od njih je Milunović. To je vest iz njihovih medija. Ne znam kakva je situacija sa njegovim ugovorom, ali bilo bi lepo kad bi i tu nešto zaradili. Lane je ispao govno, jer je čekao da vidi oće li grobari u LŠ, pa da pređe tamo