FK Crvena Zvezda

1. Krah se desio poodavno.

2. Igraćete evropu opušteno.
    nego da podelim sa vama ovaj prajsles video
    https://www.youtube.com/watch?v=toEc_T5RfkM

3. Prajsles indid.

Užasno me nervira nakurčena pudlica, trebalo bi da mu neko polomi i ruke i noge zbog svog sranja što je napravio u klubu.

4. Човићу, па не Анђуса! Требало је Вујошевића, Тодорића и Данилопвића. Све погрешно радиш!

(Зајебанција, наравно, али замислите да стварно један другог дохвате за врат Вујошевић и Човић.)

5. Čim mu vidim prezime, jasno je da je zasrao...
    Još Džajin zet, šurak, šta li ?

6. A još se platini ne javlja da na kaže da li ćemo u beton ligu ili u kvalifikacije za ligu šampiona. Jedina pozitivna stvar je što su igrači složni. Makar bilo to i ovako nešto. I čini mi se da je Mijailović tu možda i najveći zvezdaš posle svega.

Ili hitno zakon o privatizaciji ili Rendžers. Ne vidim treću opciju. I ne znam zašto ne kažu koliki je dug sada. Da li je smanjen, uvećan ili šta već...

7. HAHAHAHAHHAHAHAHHAHA NEBOJŠA NEMOJ TO DA RADIŠ HAHAHAH KAKA PIZDA OVAJ ANĐUS

8. Meni je pobedilo, "kao sanke da je vozio"... hahahah
    Za sve ostalo, libo me uvo, mogli su se i poubijati, šta ću im ja.

9. čekam da čović izadje i kaze nisam hteo jbg

10. Smorili su i Covic i Vujosevic. TREBAJU DA IDU IZ SPORTA.

11. Еј, што се оптерећујете небитнм стварима. ТИТУА ЈЕ НАША!

Годарима честитам друго место.

12. Haha kakvi su specijalci ovi Radovci, zapalio im se ranac sa pirotehnikom, imali suzavac i morali da im prekinu utakmicu na 15 minuta.

13. AHAHAHAH daj link.

14. Како Рад има добре дресове.

15. Koji jebeni bolidi.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.