FK Crvena Zvezda

1. Piksi je najvise ukrao. Imao je ubedljivo najvece prihode, a ogromne rashode. Picka jedna.

2. piksi je zvezda

ti si pička
    a terza je kurac

3. Пикси највише украо?

а виђе л0ла

4. A sto mislis da su Piksiju bacili bombu na vikendicu?

5. Зато што је украо паре?

6. A sto mislis da su Piksiju bacili bonbu na vikendicu?

zato što ne znaju da se kaže
    bomba
    opaaaaaaaaaaaaaaa

7. Greska u kucanju.

8. Vidi link slike lololo

9. vukajlija.com/var/uploads/avatars/201210/247316/medium_ovo_je_nalog_autora_ja_sam_rasan.jpg

ukro si avatar od rasnog?

10. E budale, Rasni kad se vrati, polomice ti noge, konjino, ne znas sa kim se kacis! Skidaj taj avatar!

11. http://www.telegraf.rs/sport/1123227-udovicic-nasao-kupca-izraelci-kupuju-zvezdu

Zvezda postaje jevrejska?
    Možda će sad onaj arapin da se zainati pa ipak kupi klub.

12. ово је постало болно

13. http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/%D0%A4%D1%83%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D0%BB/1629994/%D0%9B%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B+%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%BF%D0%B8+%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B5!.html

Мислим да је у овом тренутку ово идеално решење. Зна да ради са младима, а нама ће просек година да буде 16, игра офанзивно, има искуство јебања фрањеваца и као тренер и као играч. 10 пута боље решење него Писки нпр.

14. Sto puta bolje nego Piksi. E sad s njim da dođe i Regan, pa Galvao, pa Čavrić, pa Luković, pa Gaćinović, pa Poletanović, pa se probudim...
    Al dobro, šta uradi uradi. Držao bih ga 2 godine minimum, bez obzira šta uradi, može natenane da radi s klincima, a uprava da traži pare da se bar malo iščupaju.

15. Ne znam koliko je Galvao realna opcija. Kruže priče da će karijeru nastaviti u Južnoj Koreji.

16. NIKO od navedenih nije realna opcija. Nema pašče za šta da nas ujede. Al da je Terzić bio predsednik, ne bismo duvali za Evropu.

17. Nije mi jasno o kakvim pojačanjima oni pričaju kad još nisu isplatili Bronovickog.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.