FK Crvena Zvezda

1. Samo Zigic da se vrati, ostalo i petlici mogu da igraju....

2. Koji bi mu bio motiv za povratak?
    Baš su se lepo poneli, i uprava, i tzv. navijači, prema igračima prethodne sezone...

3. Ma ne treba mu motiv, a ni pare, uzeo ih je u Engleskoj. Ovde ce bar da ga volu i postuju, dok ne promasi 2-3 sanse. :D

4. I dok sam kupuje šampon...

5. http://sportal.rs/news.php?news=128306

Pečnik se nije skidao, ali po snimku je vidno dobro raspoložen. Ali tu je i Dauda na treningu iako je uveliko na izlasku iz kluba. Čini mi se da ćemo samo od Lazovića dobiti pare, a i to pitanje koliko.

Moj utisak je da ćemo se s Terzićem ili izvući ili skroz propasti. Megaloman je on, pogledajte ga kakav je, kao Đura frizura, samo bolje obučen, i veća muvara, mislim da će dobro uvaljivati klince. Dobro u odnosu na ranije prodaje, ne u odnosu na Dinamo Zagreb recimo.

6. Najveće pojačanje ovog leta je ipak odlazak Krnete ja mislim

7. Одлазак? Тај само може да оде на 10дана у Паралију и ето га назад

8. А митза. Боле га уво, ено на ЦГ приморју траже конобара колико оћеш, него нисам сигуран јел би умео да запамтити наруџбине, контам локале би помешао

9. Pa dal se neko uopste nadao da ce doci? Nas moze samo da ukenja da je neko od ovih klinaca ciganin do koske pa da dodje da ispuni sebi zelju igranja u zvezdi, bole ovog crnju jaja za to, covek igra za pare.

10. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=29&nav_id=869645

Da bi crveno-beli očajači tim za sledeću sezonu prvo moraju da prodaju igrače. Prvi na 'pijaci' je Darko Lazović koga želi Ujpešt, ali Zvezda nije zadovoljna ponudom. Navodno je zainteresovan i Olimpijakos, ali su to još uvek spekulacije.

Darko Lazović

Ujpešt

11. toliko o tome.pricali su da ce da ga prodaju za milijardu maraka nekom,a sada ce da ga kupi ujpest.mozda i bugarski liteks.najjaca ponuda ce biti od ofija.to je to!

12. Ujpešt je nekada davno bio veliko ime...

13. Као и Звезда...

14. Reservoir dog
    Ujpešt je nekada davno bio veliko ime...

hteo i tirke da igra tamo.

15. To je bilo neizrečeno, a nažalost podrazumevano.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.