Prijava

Baš sam tražio post sa ove teme gde sam pre dvadesetak dana pisao o milijašu. Moj zajeb, cena na transfermarktu mu je 1.2 miliona, a oni su ponudili nešto puno manje tad, nekih ~700 soma, a verujem da su ovi naši izboksovali malo više, milion bi bio razumna cena.

Milion i dvesta se pominjalo, ako se nisam sjebao.

Па добро је. Ако стварно нуде толико, таман ћемо да решимо проблем са овим тужбама.
А Лазовића хтели-не хтели морамо да продамо, али не можемо да очекујемо неке велике паре. Он има већ 24 године, истиче му уговор, што дуже остаје, цена ће му падати. Реално је да га продамо за 2 милиона (60% иде клубу, остало иде њему и део Борцу), не верујем да ће стићи нека већа понуда за њега.

Matori, oni igraju u drugoj ligi Turske, okle im te pare?

Немој да потцењујеш Турке. Тамо су и друголигаши пуни пара. Нису само богати Галатасарај, Фенербахче, Бешикташ и Трабзон.

Dakle rekoh, ipak moj zajeb, nisu turci nudili toliko, manje je, ali ako izađe na kraju milion - dosta.
A lazović ide, ide sigurno do kraja prelaznog roka, i to za ne više od milion i po. Od dela tih para namiruju dugove za licencu, gavrić menja lazovića pošto su na istoj poziciji koliko znam, a bosančić na milijaševo mesto, mada bih ja pre voleo makedonca, bosančić mi miriše na kurton od pojačanja, no, možda grešim.

И да, то су стручне анализе фудбалског мага Цое налогопродавца. Хе хе

Шљиворад 23 мм ехех ех ех ехех ехеехехе

Samo da Bosančić ili Makedonac pakuju kako valja, jer od Vukana i Kovačevića nema 'leba što se tiče toga, a Lazović ide.

Запамти овај пост!!21 и јави ми се тријеспрвог августа за трансфер лазовића од максимално милион и по, а тамо до краја децембра кад се увериш да је босанчић никакав и да је боље да играју ристић и аврамовски. шљивораде. јеботе, каква сељанија избија из овог ника. мунем, корићанац.

едит: мени је ковачевић готиван као задњи везни, баш је гатузосмрад тип играча. а савићевић ако до краја године не заигра како треба (а већ сад је бољи него претходне сезоне, слободнији, ако смем да приметим), онда да га гоне у курац.

шљивораде. јеботе, каква сељанија избија из овог ника. мунем.

К'о да сам из Великог Поља. мехехехехе

Sad nabasah na Mozzartusportu...

Jebote, pa lik je Maradona bio. Kako sad nemamo nekog takvog, ne u Zvezdi, nego u Srbiji, koji moze da nanize 3,4 igraca, majku mu Boziju?

https://www.youtube.com/watch?v=CUe4Jb8jBeI#t=530

Da je otišao iz Zvezde u neki fazon Ajax dve godine, pa da su ga malo tamo obradili mentalno i onda u Real, pocepao bi.

gledao sam partizan pa nisam video sa kime igra zvezda i koji je rezultat? ma dao ga je milijas iz slobodnog sto posto

Nemoj više molim te, upišaću se od smeha.

хахахахаха престани молим те, упикићу се од смијеха

хахах цоа лолче

lol upisulje. shomy mrs na svoju temu decko.

ZVEZDA OOOOOPOOO

MI SMO KARALI EVROPU 1991.