FK Crvena Zvezda

1. Pa dobro, razlog za to je u tome što mu je dat broj 10 i što se očekivalo da igra nešto što on ne igra. Kada je došao Radomir, pogledao je gde ga Murinjo drži i tu ga postavio, pa je te utakmice, po mom mišljenju barem, odigrao najbolje za reprezentaciju u celoj reprezentativnoj karijeri, jer mu je pogođeno njegovo mesto.

2. Što onda ne napišeš Bušido i kako je Deki došao u Zvezdu za koju je igrao 15 minuta ukupno.

Само је у сезони 1994/95, са 16 и по година, освојио две дупле круне: са омладинцима и сениорима. Био је капитен и кадета, и омладинаца.

Овде је још био малолетан, а јебао вас је како је хтео.
    https://www.youtube.com/watch?v=9VOP3FciMLQ
    https://www.youtube.com/watch?v=rY0pyFVUDfw

3. Aj agri.

Ne mogu da nadjem skrivenu kameru sa Dekijem, ali pogledajte Inzagija jadaru, ahhahaha

https://www.youtube.com/watch?v=sR0vCu08o88

4. Mora Fender da kontaminira temu, iako ga niko ništa nije pitao. Kakav crv.

Elem Džoni, jebiga znaš i sam kako je tada funkcionisao sistem. Kao i sada hahaha.
    Arkan, sada Rajo. UVek imaš to.
    Činjenica je jedino da stvarno ne pamtim kada ste proizveli stvarno velikog grača još od Mijata. Koji je svakako bio ogroman igrač.

5. I da, ovo za broj 10 i repku je skroz tačno. Radomir oplemenio.

6. Gledam ove klipove, igračina je bio. A što ga Drago u Italiji zovu?
    https://www.youtube.com/watch?v=kiNxAnNcpBo
    Ove se sjećam ko sad. Objasnio.

7. Pa Jovetić može biti. Može Lazar, može Mitar....videćemo. Bambi i Ljajić su sjebali šansu da to budu, sada su dobri igrači, ali ona srednja klasa. Ko zna.

8. Drago je Dragutinovic. :D A mozda im drago sto je igrao u Italiji.

9. Opet igramo prečesto sa 70% igrača iz naše škole, a dosta njih ode i igra u vrlo jakim ligama, što je uspeh s obzirom na stanje u fudbalu kod nas.

10. Mora Fender da kontaminira temu, iako ga niko ništa nije pitao. Kakav crv.

Не загађуј форум више, павијане! Ниси рођен да мислиш него да слушаш, робе! Угини више јебо ти пас семе крваво!

11. Odo, nemojte se tući :)

12. Ne ne, mislim da baš Dekija u italiji zovu Il Drago ili tako nešto. Možda zmaj...

13. хахахахахахахаха

14. Пусти ме, Џони, морам. Нубара покушава опет да мисли, а не иде му.
    Боље да пише дефиниције да стигне Цару пошто му је овај набио комплекс зато што је у Топ 100 аутора, а он је тек 300 и неки.

15. Лолчина, зар на свакој теми морате да трансферишете, зар вам ништа није свето ?

16. Blagoja, evo baš na klipu koji si ti kačio, dole komentari, zovu ga Drago. A i ovi italijanski komentatori viču Drago Drago Drago.

17. па то је змај, зато су и имали оне преружне дресове са змајем после освајања лш

18. His work rate and impressive performances earned him the nickname Il Dragone (The Dragon) from fans.
    Evo, ovo našo.

19. Hahaha koliko je Fender obogaljen. Nije zabavno koliko ga je lako naterati da peni i da mu stavljaju gumu među zuge da se ne uguši. Car.

Lazara su zajebali, prerano u Liverpul. Iako sam srao da će da pleni u Liverpulu, zajebao sam se.

E može Krstaja da se svrsta u ozbiljne igrače. Po meni možda najbolji koji je igrao na pašnjaku od Mijata na ovamo.

20. Može, ali jedva. Fali trofeja. Mislim da ima samo s Partizanom i Verderom nešto na nacionalnom nivou.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.