FK Crvena Zvezda

1. U jebote ovo sam sada video. Koji debil. Mada naslućivalo se da je retardiran još u Spartaku dok je bio. Mislim da je zaslužio poziv u reprezentaciju.

2. Mislim da je zaslužio poziv u reprezentaciju.

hahahaha sjajno

3. Ozbiljno sad mi krivo što ga nisam ubacio u onaj moj spisak reprezentativaca gde je selektor Ješić :)

4. Od svih nameštenih utakmica kroz istoriju - ova je najbrutalnije nameštena.

Apsolutno se slazem. Cekao sam Zvezdu keca za ogromne pare, kad su izjednacili, poceo se smejem kad smo za 2 minuta napravili 4 sanse... Tuga,cemer,jad.

Sto se tice Despotovica, na neki nacin ga razumem, ne ide nikoga, lose igraju, ali mu zvizde kako udje na teren. Daj bar 10 minuta fora. Da je ljakse, ljakse je, da je drvo, drvo je, ali opet, sta ima od toga sto ce da mu zvizde, kad smo tuzni svejedno?

Sad Turci da uzmu bar bod Grobarima da bude zanimljivije, ali kapiram da cemo u Lucanima tesko da dobijemo. :D Sve se u krug vrti...

5. haha u takvoj ekipi mora da se nađe mesta za Despota burazera :)

6. .

haha u takvoj ekipi mora da se nađe mesta za Despota burazera :)

Ninković da ga hrani loptama (ovaj Ninković iz Partizana. Kulturan mladič),

7. da nije, ne bi ti ovde bio češće nego na svojoj temi

mislim da je malo obrnuto, ti si cesce tamo nego ovde, ja ne.

sto se tice bushidovog posta postoji nesto sto se zove sukob interesa, tipa covic fmp-zvezda i terzic ofk-zvezda, to se kod nas tolerise. nije problem ono filijala, ili jbg predsednik je simpatizer tog kuba i poklonice mu bodove, ovo je problem

pa avramovicu kenjaju sto je vlasnik nemackog i ruskog tima zamisli tek kad si predsednik 2 tima u istoj ligi.

i ajde da je neki strucnjak ili fudbalska legenda pa da progledas kroz prste ali jebena lopuza neopevana...

8. Mislim da je zaslužio poziv u reprezentaciju.

Da, a i Danko je umeo da uđe u osamdeset i nekom, kad gubimo, ostane sedam metara u ofsajdu, i nakon što je ofsajd sviran, gestikulira sudiji da nije normalan, i dobije crveni. Isti profil igrača.

Negooo, paisad ovo...
    http://static.mozzartsport.com/img/news/4/3/9/14172912187263.jpg
    http://www.sportskacentrala.com/kosarka/partizan/2013-14/partzvezdatuca7.jpg

Slučajnos? Pa ne bih baš rekao.

9. hehehe taj fazon.

Sećam se kad je Tomić pokazao kurac zapadu, šest meseci je proveo u Teleoptiku. To se tako radi.

Kapiram ja šta ti hoćeš Bvdlga da kažeš, to da ga drkaju, ali mora da ćuti i puni golove, a ne kao dao je jedan gol na nameštenoj tekmi (nisam gledao, nego iz vaših postova to tripujem) i odmah kao glumi ludilo. Lalatović ako je pametan odmah će ga dati na trogodišnju pozajmicu u Simurq PIK. To je jedan divan fudbalski klub koji se nalazi u gradu Zaqatala u Azerbejdžanu da ga ubiju ovi iz ISIS-a.

http://www.vectorsland.com/imgd/l77024-simurq-pik-logo-42611.png

10. Навијачима ОФК-а Београда није дозвољено да изнесу транспарент, због чега су они напустили утакмицу у 24. минуту.
    На транспаренту је писало:
    "Нико Звездо нема то што имаш ти, 50 милиона евра дуга и државу да опрости"

da, ni ovo niko da pomene na temi. zabranjuju gostujucim navijacima transparente?

11. Jebace neko mater ovom despotovicu. Jel ovo ka zapadu gestikulirao, mozda je bilo usmereno novinarima?

12. Singlirao sam CZ i dobio sam pare.

13. sad kec u novom pazaru skočko
    i ovo je tvoj vikend!

14. javi se fejzbuk
    http://www.mozzartsport.com/vesti/despotovic-nije-bilo-namenjeno-ljudima-na-stadionu-nego-onima-koji-mi-prete-na-fejsbuku/90844
    ajmo ceo internet

KASNO SU GA NAUČILI
    on je sinoć završio sa zvezdom
    samo je pitanje kad će mu to neko objasniti
    plastično lol

15. A dobro, bar ne pokazuje kurceve kao u odredjenim klubovima...

16. da, ni ovo niko da pomene na temi. zabranjuju gostujucim navijacima transparente?

Realno. Ja bi stavio da se o ovome prica tokom celog drugog dnevnika, zatim da se taj zabranjeni transparent pojavi na svim bilbordima u gradu i da se svim grobarima odaberu po dve defke po izboru.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.