Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
заслужио је, треба му дати колико тражи, ако је могуће, ако не - поздрав пријатељу, имамо ми сикимића и орландиња, лако ћемо. као што урадимо са сваким добрим играчем, увек је ту адекватна замена.
Nesto sam nacuo trazi pola miliona valjda... Tamo ga Sporting hoce, tako kazu
иде, нема ту дилеме никакве, остаће орландић први шпиц, шта сад.
тачније довешће неког из пичке материне који ће да одигра полусезону и ћаопоз. или паркер, паркер има још шест месеци уговора нажалост.
Pa i Orlandić i Sikima su dovoljni za titulu a u evropi jebi ga.
Kaže da nisu pare, nego ga kao ne poštuju dovoljno...verovatno je zbog toga što je ispušio za najboljeg strelca...a i generalno za 2m možeš tri fina igrača da nadješ...
Kurac moj nisu pare. Jede cigance govna.
ne svidja mu se klima...
kinta neko 7-8 mesto.
http://www.mozzartsport.com/vesti/ugo-vijeira-za-mozzart-stizem-veceras-hocu-sa-zvezdom-u-ligu-sampiona/138526
Terza slagao da će biti pare. Lol, kao da nije 88 puta do sad.
http://www.mozzartsport.com/vesti/leandro-damjao-da-pojaca-zvezdu-koliko-je-to-realno-video/138629
LOL
O
L
Valeta ili Toršavin...
U ovom kolu je realno glupo i gledati s kim igramo sve osim kantanja od strane nas je neuspeh
Zanimljive utakmice ce biti, realno timovi slicne evropske prepoznatljivosti i trenutnog ugleda. Za nijansu vece sanse Zvezdi :)
Da
A vucicupederu nam nije valjao.
Ovaj je šurnaes puta veći smarač od njega, vučko je bar donekle bio simpatičan, ovaj degenko je neka sportska verzija seltika.
Kakve tebe muke jebu kad nisi u stanju prihvatiti malu sprdnju bez da balavis... Popusis mi kurcinu.
kosmopolita, bombas me vredja
Popusis mi kurcninu masnu.
Neki iz šesnaeste lige pozvali Zvezdu na prijateljsku utakmicu, slave neki jubilej. Ovi naši slepci ih pobedili 10:1.
Pa revijalna utakmica mamumujebem ne moraš da ih poniziš jebeno.