Iz Pazara sam i 50 godina navijam za FK Partizan, od danas i zvanično to prestajem i znajući lik i delo Rasima Ljajića, iskreno želim da FK Partizan ispadne iz lige, što se tiče ostalih klubova JSD Partizan, od danas ću još više navijati za njih.
ma nije tako henzo, jbg seti se petrica kako je podigao ekipu svojoevremeno a bili u istom bedaku. Nema opste podrske bez koje bi twinsi i bez pojacanja bili random cukarica
istina je to za podršku ali brate sad su starteri u odbrani oni koji kod petrića nisu mogli ni na klupu, antić i filipović jebeni, sva ova strana pojačanja katastrofa, a petrić imao rikarda, meniga i dijabatea plus belića, uroševića, svetu... ne može da se poredi ekipa, ja kao vrsni poznavalac fudbal menadžera znam ove stvari ne protivreči mi
evo henzo odgovor za 2k: isti ti su pre petrica bili u banani pa ih ovaj podigo iz mrtvih. Nemas tu neke bitne razlike u klasi medj tim mejmunima, vise je do motivacije, kondicije i protekcije
naravno i kao vrsni znalac slažem se da je umnogome do trenera, pazi razliku između istih igrača kod duljaja i stanojevića. samo kažem da su ovi sad igrači po kvalitetu verovatno najgori do sad
A šta mi radimo onog dana. Jedina stvar od koje mi je bilo muka, uz sve ljude, decu, porodice... Odjednom se pojavljuje to famozno što se pojavljuje godinama i slobodno ću da kažem - skandiranje "Vučiću pederu". U momentu kad mi gubimo utakmicu, kad nam treba, i da se razumemo to ne govore svi navijači.. Grupa navijača. Videćemo koja je to grupa. Ako su baš mnogo opterećeni tim "Vučiću pederu" i ako imate ikakvih političkih afiniteta, opozicionih ili pozicijonih to možete da radite negde durgo na našem stadionu ne.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ahahahahahah
pre 24 minute
Iz Pazara sam i 50 godina navijam za FK Partizan, od danas i zvanično to prestajem i znajući lik i delo Rasima Ljajića, iskreno želim da FK Partizan ispadne iz lige, što se tiče ostalih klubova JSD Partizan, od danas ću još više navijati za njih.
брацки дерби оправдава очекивања за сад
rasime lose si startovo
победа је победа плус расимеспасиме у управи
izvuci ti sad nešto od ovih fudbalerčića dovedenih menadžerskim kombinacijama, nema 10 krštenih na terenu kakva klupa
ma nije tako henzo, jbg seti se petrica kako je podigao ekipu svojoevremeno a bili u istom bedaku. Nema opste podrske bez koje bi twinsi i bez pojacanja bili random cukarica
istina je to za podršku ali brate sad su starteri u odbrani oni koji kod petrića nisu mogli ni na klupu, antić i filipović jebeni, sva ova strana pojačanja katastrofa, a petrić imao rikarda, meniga i dijabatea plus belića, uroševića, svetu... ne može da se poredi ekipa, ja kao vrsni poznavalac fudbal menadžera znam ove stvari ne protivreči mi
evo henzo odgovor za 2k: isti ti su pre petrica bili u banani pa ih ovaj podigo iz mrtvih. Nemas tu neke bitne razlike u klasi medj tim mejmunima, vise je do motivacije, kondicije i protekcije
naravno i kao vrsni znalac slažem se da je umnogome do trenera, pazi razliku između istih igrača kod duljaja i stanojevića. samo kažem da su ovi sad igrači po kvalitetu verovatno najgori do sad
predlazem da se javite vuceli da resi problena
ahahaha stigli bolji dani
https://sportal.blic.rs/storage/images/2024/10/26/15:17:42_2024102615172118864_original_am-l.jpeg
evo i viski je tu sace zove natha i severinu u repku
https://sportal.blic.rs/storage/images/2024/10/26/14:13:00_2024102614125692985_original_am-l.jpeg
милка форцан у црвеном минићу мммм
nema kikia i donbasa da drkau kurcic na rasima
MIJAT PUSIONA KMEEE MAJMUNI
BUKV VUCELA VAM DOVEO MIJATA I RASIMA OVI TRIPUJU SLOBODE LOOOOOOOOOOOOL KIKIBASIIIIII