Пазите када пазарите ваш следећи Куран, кинеска верзија има словне грешке!
  • Earthworm Jim

Ирански издавачи су завалили да је стипсарски Куран иштанцован у Кини сморијо колико има грешака, те да су се жешће испалили што су њима уфурали тај посао и мислили да их зајебу да им ови јефтино иштампају јер су слепчине, лоло ко да већ не знају какви су Кинези смарачи и децхко.

Ево линка http://www.blic.rs/Vesti/Svet/274635/Greske-u-Kuranu-made-in-Kina

Тако да кад вас смори стари Куран и оћете нови, пазите да се не зајебете и купите овај сјебани сгрешкама. Докле ће бре азијатска гамад да зајебава поштен свет који није жут него нормалан? КИНЕЗЕ ЗАШТО СИ ТО УРАДИЈО ДЕЦХКО?

Докле?!

• P

♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

ĆE IH KAZNITI!

• crnigrujan

Glupost, ne vidim problem kad pravi vernik to ionako zna napamet. Nije valjda da na koricama piše "kurat"?

• Earthworm Jim

Glupost, ne vidim problem kad pravi vernik to ionako zna napamet. Nije valjda da na koricama piše "kuronja"?

Не сме Куран да има грешке који ти је?

• crnigrujan

Kako koji mi je, pa zajebavam se, naravno. Mogli bi da daju i primer tih grešaka, možda negde piše 'isus' umesto 'muhamed', kinezima je to sve isto.

Inače, mnogo manje me brinu kineske greške u kuranu od kineskih čeličnih segmenata u ovom novom mostu preko ade.

• Earthworm Jim

Не зајебавај се са Кураном оћеш да нам спиче сервер авијоном?

• Џими

Оћемо да отворимо једну уметничку тему на којој ћемо да цртамо Мохамеда? А? А? А? :=)

• crnigrujan

Server je jeftin, kad malo razmislim bolje da nisam davao ideju za most, ništa lakše nego da pretesterišu jedan kabl pa mi da okrivimo kineze i zaratimo s njima... ili bar protiv severne mandžurije da bude donekle pošteno.

• cornelije

http://www.youtube.com/watch?v=C7DTbPj-ZfA

Ovo ga je verovatno neki Kinez naučio koji ima radnju u bloku 70.

• Earthworm Jim

Оћемо да отворимо једну уметничку тему на којој ћемо да цртамо Мохамеда? А? А? А? :=)

Лоло може, ал' ја не знам да цртам то ме јебе. Можемо да направимо и конкурс, па најбољи рад пошаљемо у Иран да нас зготиве лоло

• sunshine

Imaju li ti Kinezi obraza ja pitam ? Pa i sveti kuran našli da kopiraju.. AviJonom ćemo da im srušimo tičije gnezdo. Bando žuta, piratska, vreme je za Džihad...

• Џими

Лоло може, ал' ја не знам да цртам то ме јебе. Можемо да направимо и конкурс, па најбољи рад пошаљемо у Иран да нас зготиве лоло

Ma, бре у пејнту, о, лоло.

• Earthworm Jim

Не знам Џими ни у пеинту да цртам, јебига.

• Триша

Jeste, pošalje rad u Iran, zgotive nas a onda tamo dignu revoluciju, uspostave ponovo šahove i onda džabe rad.

• Earthworm Jim

Ма мурш какав лок, шта лупеташ? Мора ово да се продискутује, није мала ствар!

• СМарко

Отварај, кад дођем кући, бићу оран да цртам мухамеда, ајде ајде

• Earthworm Jim

СМАРКО ЦРТА!