KK Partizan

1. Па реално, људи из Звезде су главни кривци за Партизанову доминацију. Лепо су причали и Дуци и Калембер али јбг, тада су нас водили људи који су хтели успех преко ноћи. Титуле није било, а трошиле су се паре. Мислим на период од '99е па надаље...

Можда су ликови што су дошли касније и хтели нешто да промене, али Партизан је тада већ имао систем и власт иза себе.

2. ja probao da pročitam par poslednjih strana i svo vreme se pitam dal sam ja gledao tu utakmicu ili nisam..a jesam...lična u napadu koja ne postoji je potencijalnih 4 koševa poklonjenih jer nisi iskoristio napad a ovima je poklonjena lopta...

a tek ovi postovi 'partizan je imao vlst iza sebe, i partizan je nameštao, poklanjana titula partizanu' to je smejurija...

partizan je onda odavde izlazio u evropu i pravio čuda, verovatno iz razloga što je imao vlast u srbiji iza sebe?

i da, ja navijam za Rad, ko ne zna, pa ne znam ni koji ću na ovoj temi...

3. I da, morace Vujosevic malo da se smiri ako misli da dobijemo veceras. Jebote taman igramo dobro protiv X ekipe i on mora da se napravi pametan da udje 5 metra u teren.

4. Ne moze Dule da se smiri, probao je u EL par puta i ekipa nije mogla da se prepozna. Prosto ne ume tako, ili su igraci navikli da ih psuje i driluje, pa se opuste kad vide da je miran.
    Njegov stil je postao psovanje, tehnicka, iskljucenje, davljenje, ali njegov tim posle toga redovno dobija. To se mozda mnogima ne dopada, svakako se ne dopada kulturnim cergarima iz Zeleznika, jer oni vole akademsku raspravu i sokratovska pitanja, pa ih sve ovo njegovo jako unespokojava - to se prosto kosi sa njihovim senzibilitetom.

5. Hhahahahaha...pobeda veceras bi mi bila najdraza pobeda u zadnjih par godina...

6. Џони, јел реално да јуче ниси отишо на фудбал да би се препуцавао на форуму? хахахаха

7. Zašto je suspendovan Pavlović, ja ga nisam video da se bije?

8. A kako Simonović nije suspendovan? A da, ja zaboravio ovo je ciganska država.

9. Трућ, зар ти стварно мислиш да се трошило много пара на Катнића, Стојачића и екипу? Ви овде говорите као да смо доводили у претходних 15 година сам крем европске кошарке и нба играче, уствари нам је играо Тунџи Авоџоби који је са бокса прешао рекреативно на кошарку.

10. Maxi evo ti odgovor na prvo i drugo pitanje. Da si pratio temu video bi već.
    http://www.dodaj.rs/f/3d/L0/38S2W4Y9/pavlovi.jpg

11. http://www.coloriage.tv/dessincolo/calimero.png

Maxi
    A kako Simonović nije suspendovan? A da, ja zaboravio ovo je ciganska država.

pre 4 minuta

12. To je тај "sportsmanship" Бранка Лазића

13. Razljutili su nam gagulu sad su najebali

14. dobra je prva četvrtina bila, lep basket, fine akcije, precizni šutevi...

zvezda se ne vidi, ali dobro...

15. Pričam ja da Pavlović guši ekipu individualizmom, vi ne verujete.

16. jedi rasnijevo govno tilmo

17. Suđenje je kriminalno na više nivoa.

18. Ваља ли суђење?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.