KK Partizan

1. Hahahaah koji ste vi bilmezi. Sudjenje je u korist partizana, samo u drugoj cetvrtini je odnos u pogresnim odlukama 7:2 za vas, vodim evidenciju kurac cete lagati posle.

Ko tvrdi drugacije slobodno moze da kaze ali ne one fore "videlo se sve" nego daj lepo situacije pa da svi zajedno prebrojimo.

2. Sve u svemu fino igramo, doduse zadnjih par minuta kriza u napadu, rani sutevi, ispucavanja, mada nije stigla neka velika kazna. Sta je sa Muslijem inace? I da, neka smire dozivljaj jebeni Bezbradica i debilcina Andric sa faulovima...

3. I znam da sam debilcina sto ne pratim utakmicu ko covek nego sudjenje ali sa vama drugacije ne moze.

4. Hoće li biti ispražnjena hala zbog gađanja Duleta?

5. vodim evidenciju kurac cete lagati posle.

ХАХАХАХАХА

6. ahahahahahahahaa, pseto pa dal si ozbiljan?

7. Reko sam vec da znam da sam debil.

8. ajd daj jednu od 7...

9. Koraci dzenkinsa? Lopta od gagicevo koleno u aut?

10. Reci cu vam posle sve, nie frka...daj ti neku koja je bila u nasu korist? Bezbradicini faulovi su cisti ko suza odma da znas.

11. Nisam gledao prvo poluvreme, vidim jebemo i bez NBA asova, jer smo tako u mogucnosti?

12. Debilcina opasna ali sam znao da ce sudjenje biti "korektno". To sto su neki navikli na ovakvo sudjenje ne znaci da je korektno.

13. Pseto preseli se na zvezdinu temu.

14. lopta nije dodirnula gagića ako mislimo na istu situaciju...

što se tiče tih faula ima malo da ga je katić izvatao na foru, al ko ga jebe kad je glup...

isto važi i za dženkisa, ali bili su i korACI...

15. Je li vidiš koliko utiče sajt na tebe, loše. Umjesto da gledaš utakmicu ti brojiš greške sudija da bi dobio sajber dvoboj sa likom kojeg nikada nisi vidio.
    Šta da ti kažem...

16. Riha, a ja čak i ne navijam za partizan...

17. Šteta što nismo iskoristili par lepih šansi na početku 3/4 sad će biti jebeno

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.