KK Partizan

1. Ma koja strast, mentoli

2. :/ ох ти хладни, безосећајни човече

3. sta seres ti skauzer si igrao sport nekad sine pogodis za tri vristanje, zakucas u utakmici sparta na parketu kamoli da te bodri 3-4 iljade ljudi cuj mentoli

4. Jebem nam sve, umesto da dobro odigramo i treću sad u četvrtoj moram delimično da strepim...

5. Страст и жеља је оно што нас држи, то се види и у међусобним односима међу играчима. Веома ми се свиђа то, ту се види и тренеров утицај.
    А тек ово са Вилијамсом што је измислио.

6. Ajd razumem kad gas gol ili neki kos za vodjstvo, pobedu.. ali za svaki drugi kos ovako da se gubis, u 1 cetvrtini na +10 meni je to blamcina, podseca me na NBA cirkus

7. bas gledam ovu utakmicu zbog lepote i sjajne kosarke. Sranje igraju, hocu da prsti na terenu da se bore, da pobede.

Veceras gledam lepu kosarku i uzivam, sad sam i ja lozana, i hocu lozane na terenu

8. опет драма...

9. Dzikic me opasno zabrinjava... dva puta gleda kako se igra raspada i ne radi nista

10. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BI CA JOOOOOJ

11. а јебемти врапца у пичку шта ће он натерену који мој

12. Šta sviraju ovo jebem ti

13. pa da li si o tablu dao o jebem ti zivot ufff

14. jel vidis zasto ne treba da se busa ko gorila u grudi u 6 minutu utakmice..

15. Kakvo razbojništvo jebem im mrtvu majku u pičku smrdljivu

16. u majku ti jebem sto sam gledao koji kurac

17. OBRIŠI SUZE MALA MOJA

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.