KK Partizan

1. Ne, Partizan je cisto i klasicno vojni klub

Pa jeste. Samo je pitanje koje vojske? Ne vidis nikakvu tenziju u tome da si velika Srbenda koja se dici pravoslavljem i carom Lazarom, pljujes komunizam, udbu, crvene, ateizam, a navijas za klub komunisticke vojske?

2. Partizani su dečko moj termin koji se koristi još od 18 veka i knjige "The Partisan, or the Art of Making War in Detachment", kasnije i u američkom civilnom ratu pa nadalje do današnjih dana.. komunisti su samo jedni od mnogih koji su koristili to ime.

Da, opstepoznata cinjenica je da su osnivaci Partizana imali na umu prevashodno americki gradjanski rat kada su davali ime svom klubu. Istorijska je koincidencija da je bas negde u to vreme doslo do komunistickog vala u Istocnoj Evropi i Jugoslaviji i da je tokom Drugog svetskog rata postojala vojska na tlu Jugoslavije ciji su vojnici sebe zvali partizanima i koji su se, izmedju ostalog, borili i za svrgavanje srpskog kralja na celu Jugoslavije i uspostavljanje komunisticke drzave.

3. Na drugoj strani, crveni pentagram se zna ko je i šta je, nema drugog do cionističko-boljševičko-antihrišćansko značenje...

Ako pod crvenim pentagramom mislis na zvezdu petokraku, zar toga nema i u grbu Partizana? Ili je to neka zvezdasko-udbasko podvala da se tradicionalni srpski klub Partizan uvalja u komunisticko blato?

4. Hahah solidno polivanje

5. Haha čuj, ali najfascinantnija stvar kod tatinih pantera je što su apsolutno svesni da je sve što se za njih priča istina, nikad ne pokušavaju demantovati činjenicama, jedino što rade jeste da pokušaju izjednačiti grobare sa sobom kako bi im bilo lakše.
    I sad u vezi ovog Partizanovog vaskrsenja, nigde ti nećeš videti da pišu kako nemaju para (kako inače produžiti reorezentarivnog beka kog traži Barsa), već je problem što Partizan ima pare.

6. tradicionalni srpski klub Partizan

najveća autoprojekcija ikad

7. Jbg Bomb koliko god ja tebe gotivio takvog kakav jesi Celt je u pravu u 20 postova ovih što ste izasrali a ti bežiš od teme i suštine ko kurva od debelog kurca
    Sve je isto jebeno
    Stratimire ja volim što Partizan jak če biti popuši mi kurac

8. Bila 2 beogradska dobra kluba pre rata. Za vreme rata igrali poneku utakmicu, i to se komunistima nije svidelo pa su ih ugasili nakon sto su pobedili komunisti.

Nedelju dana nakon toga nastala 2 jaka beogradska kluba, ganc novi, partijski. Jedan ocigledno preimenovani ovi cetnici sto igrali za vreme rata sa nemcima, drugi satro vojni klub, a ustvari igraci iz predratnog BSK. BSK nisu bas hteli da ugase, nego su sad omladinci.

Eto nama sjajne istorije i crno i crveno belima. I OFK.

Jebem li ga ko moze da porice ovo. Jeste, napravila vojska klub od vojnika sto prvi put vidli loptu i opaaaa, uzeli prvo prvenstvo nove Jugoslavije.

9. ali meni ozb nije jasno što nisu klubovi preimenovani još devedesetih. jeste znam, tradicija, brend, pare... ali ipak

10. od ovoga nastala zvezda:
    https://en.wikipedia.org/wiki/SK_Jugoslavija

jebes boje i kako se zove i legalni status, bitni su igraci, sto je skoro sa "zvezdom" covic dokazao. cas posla obrises istoriju, i napravis novu.

partizan sam se zajebo, inicijalno nije skupio sve igrace iz BSK, uglavnom je iz gradjanskog iz zagreba, sto je i mogo da radi jer jebi ga glavni partijski vojni klub, oces neces ima da igras tu.

https://en.wikipedia.org/wiki/1946%E2%80%9347_FK_Partizan_season

pogledaj igrace otkud su pre partizana.

11. Čeka se bomba centar i bomba plej.

12. oprosti o veliki sto vam se neko govance obraca, ali ovo je tema KK Partizan

13. ok bombas, da se vratim na temu - nadam se da ce vucic da ulaze u partizan u kosarci umesto u zvezdu, ako ce vec negde da sipa pare, iako je peder zvezdas, jer je ocigledno kroz istoriju da zvezda i kosarka ne bi trebali da idu zajedno.

sipaj jednima u fudbal, drugima u kosarku, jebes drzavne pare, tako oduvek bilo, tako neka bude.

14. celt, jel moze jedno pitanje?

15. Sta se ovde prica LOL

16. Jao kako bih voleo da KIDAMO uz punu halu, loženje brutalno itd. U realnosti će vrv biti neki popuš od Lijetuvosa nekog Sasarija, al koga briga, samo LOŽENJE

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.