U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kokoškov se oformio u partizanu, evo danas sam čuo da im se zahvaljuje što su mu omogućili ovakav put i da postane trener finiksa jer da nije trenirao petliće partizana ništa od ovoga ne bi bilo
Plankton nije mi jasno šta ti pokušavaš da dokažeš ovde
Da je preopterecen nekim glupostim...Eto to...Nista drugo...Kakve veze Partizan ima sa Kokoskovim osim sto je radio sa klincima tamo? Totalan apsurd, nista drugo... Ja znam da je nekim svojsvteno to svojatanje igraca kao da su ih oni stvorili, a nisu. Ali sad su poceli i trenere da prisvajaju. Pa rekoh, da vidim koliko je NBA sampiona igralo u tom gigantu, rekoh mozda postoje zasluge i za Lebrona i Karija, sta znam..
Ok nastavi samo, super ti ide
Samo cekam odgovor na konkretno pitanje, ali ocigledno ga necu dobiti..
Ja sam preopterećen što sam na temi KK Partizan izneo činjenicu da je prvi evropski trener koji je postao lder NBA tima (što je svakako istorijska činjenica koja će biti zapisana za sva vremena) u svojoj karijeri radio u Partizanu.
I onda dođe Aca kG i neki Plankton da mu razlažu krvne zrnce, koji jebeni Jakovljevići hahaha
Pa nije svojatanje u smislu da je njega treniranje petlića Partizana nešto posebno oblikovalo, nego što je čovek grobar. I vi bi ste isto radili. A ovo "ko koliko prstenova" priličan krindzić
Najtrofejniji evropski trener - grobar
prvi evropljanin trener u NBA - grobar
bombas - grobar
haha jebote koji kurac se ja i raspravljam sa navijačima tima koji postoji tri godine
Sad kad Kokoskov izjavi da navija za Zvezdu pa ga se bombi odrekne i kaze kako su zapravo on i Covic zajedno planirali ubistvo Djindjica
Ipak mislim da mu je vise doprinelo to sto je trenirao par meseci u Zvezdi...
sto ste zavidni jebote, u svetu se jednostavno cene prave vrednosti, a ne vestacki kreirane stvari za domacu kratkorocnu upotrebu...
A krvna zrnca si prvi poceo ti da mu razlazes, ne ja...Nisam ga ja deklarisao kao grobara, vec ti...Mada ne znam odakle ti ta informacija...Ili su svi oni koji se izjasne da navijaju za reprezentaciju, ustvari navijaju za Partizan. Pa cak i da navija, nemam ja problem sa tim..Ali to je tako klinacki da ti prisvajas coveka koji 20 godina guli dupe po americkim klupama jer je postao prvi strani trener u istoriji NBA. Ali to je sindrom malog kluba, prihvatas pod svoje skute i kurtu i murtu samo da pokazes nekom drugom kako si bolji nego sto zapravo jesi. Ok, imas pun kamion legendi i vrhunskih igraca( i trenera) koji su prosli kroz Partizan, ne sporim niti to iko moze da ospori (mada i medju njima ima onih koje svojatate kao da ste ih ucili da hodaju, a ne dovodili kao igrace koji su prosli vec neke sisteme i skole, ali nema veze), ali zasto imas potrebu da svojatas trenera koji je radio u mladjim kategorijama kluba kao neki projekat Partizana ili neki njegov doprinos u njegovoj karijeri? Da li to onda znaci da je Djordjevic ciganin jer je poceo karijeru u Zvezdi? To je ekvivalent po tvojoj logici. Kokoskov trener juniora u Partizanu = Djordjevic trenirao u Zvezdi.
haha jbt
kokoskov trener
partizan - finiks
Djordjevic igrac
Zvezda-Portland
Grobar je Djordjevic prijatelju
Jeste, ali ga je razvojni put vodi kroz Zvezdu. Kao sto je i Kokoskova vodio kroz Partizan pa si ti na osnovu toga zakljucio da je grobar. Odluci se kojom logikom deklarises ljude da li navijaju za ovu ili onu stranu. Na osnovu njihovih izjava, po licnom nahodjenju ili po klubu gde su radili ili nastupali?
pa svi to znaju jebote
Da je Kokoskov grobar? Eto ja ne znam, ili samo sebe obrajas pod "svi". Za neku tvrdnju moraju da postoje cvrsti dokazi, a ne "rekla-kazala". Dakle, to sto ti tvrdis da je Kokoskov grobar trebalo bi da dokazes da bi imalo bilo kakvu tezinu. Vecu tezinu ima tvrdnja da Dzordan navija za Zvezdu (i ako verujem da se i ne seca utakmice) jer je imao zastavicu u sobi na koledzu.