Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://tvsvuda.vektor.net/televizija/sos-tv-uzivo
Ео човјек објашњава игру Вестермана. Чујем само глас, мислим да је Грба у питању. Не серите, молим вас!
Grba jeste legenda, al sto ne nadje neku ekipicu da trenira, muka mi vise da ga gledam na SOS-u kod Tegija...
Штета, чак је и мени било мало криво.
ма и овај Вујошевић је говедо,хиљадити пут нас је у завршници зајебао, јебао га Лучић, да га јебао. И оно говедо од Милосављевића, како бих му налупао шамара, кретен један, најогавнији..
ма и овај Вујошевић је говедо,хиљадити пут нас је у завршници зајебао, јебао га Лучић, да га јебао. И оно говедо од Милосављевића, како бих му налупао шамара, кретен један, најогавнији..
Tema za trolovanje je 2 klika ispod.
Alo ŠerloKe nemoj mnogo da jedeš govna! A ako si ti Devetare razlaz bre.
Шо не мош бит ко Бачје ако већ мораш прокоментарисати.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/6952_10152374419585647_24640550_n.jpg
Није Деветар, Шерлок је. И озбиљно мислим оно што сам написао.
Па изнервирао сам се јеботе.Шта? Мислите да је случајност да оволико пута пукнемо у завршници и у продужетцима? Прво, имали смо среће, добили смо три слободњака у задњем нападу, то се дешава једном у хиљаду пута.. Нисмо ми криви што је Милосављевић говедо.
И ајде, сад ми објасните.. шта је фора да на крају аут изводи Вестерман који је најбољи шутер и да лопту добацује Лучићу који је већи моноголид него један циганин Перке из мог насеља. Фино кажем да нас је Дуле зајебао шурнајес пута и остајем при томе.
Ако бог да, следеће године са снажнијом екипом у нове победе.
САМО ЈЕДАН КЛУБ НА СВЕТУ ЦЕЛОМ !
Onda da se ponovim:
Voleo bih da vidim to kako ti udaraš šamar Milosavu :D Zalepio bi ti dečko jednu dandaru ne bi znao kako se zoveš :D A ne znam da li si pomenuo i šamaranje Lučića e to bi tek voleo da vidim :D
Elem pogledajte pa pljujte i dalje:
http://gifsforum.com/images/gif/other/grand/96ed2f3b69605e2c60b965b0369c4a90.gif
Ааа, у банији си.
Ипак, необјективан си.
Изнадао бих га боксом.
Вау, закуцао је кад никог није било под кошем осим Гордона који се ваљао ко пичка јер су га цукнули раменом.
Шерлоче и од мене једно велико НЕ СЕРИ!
Е јете говна, прсо је Лучић тотално, ви како оћете.
Који се ја курац расправљам и нервирам, треба да пишем неки семинарски о Логици Михаила Марковића а кењам о Лучићевом неимању појма.
Остајте ви мени браћо гробарска у здрављу, опет кажем, следеће године да силујемо говнаре.
И када се чују звиждуци и тада ћу Партизане знај да те волим ја..
мњах :*
Takoe serloce,aj da otpustimo Lucica, Milosava i Westermana, i da nam igraju Gordic, Andjusic i Djekic
Stvarno ne verujem da ovo piše jedan Grobar. I ja mislim da je kucanje najbitnije na ovom GIFu. Idi piši to tvoje leba ti ne komentariši nešto u šta se ne razumeš.
Што вам не игра Анђушић, јел повређен ?
За Вестермана нисам ништа лоше рекао, него за мутавог Лучића и Милосављевића који од девет слободних погоди три комада.Па ја док сам тренирао сам био очајан са слободњака и никад нисам имао толико лош скор, па човјек толико не може да испромашује ни да се потруди..
А малог ђекића је упропастио Јовановић, кад си га већ поменуо, од њега је могао да испадне добар кошаркаш.
Ај сад стварно идем људи, залијепили сте ме за рачунар ко Џанкија за кладионицу, воздра.