- banovan

U cilju sprečavanja još većeg naleta dečurlije na sajt, koji su došli ovde, jer je Vukajlija "Haha, smešno", predlažem da se uvede test inteligencije. Nekoliko logičkih pitanja, pa malo i test pravopisa ne bi škodio, npr "Šta je ispravno? Neznam ili Ne znam" i tome slično. A za proveru godina ne bi bilo loše da se npr. prikažu dve slike - Pička i pegla, i tekst da bude "Koje od ova dva je pička?" Time bi se smanjilo pretrpavanje postera i definicija, a i moderatori bi imali dosta više vremena za neke druge, važnije stvari na sajtu.
- banovan

To to, Filozofe...
- AАл рецимо, ја бих предложио да се фејсбук лајкови оставе само на одабраним дефиницијама
Ovo je dobar predlog.
Dobar je i prvi predlog, ali ne znam koliko izvodljiv. Pojavila bi se koliko sutradan Fb grupa "20 tachnih odgowora za wegistraciju na Wuki".
- banovan

Agilni, onda bi mogli da napravimo temu sa predlaganjem testa, pa bi se s vremena na vreme menjao.
- AAgilni, onda bi mogli da napravimo temu sa predlaganjem testa, pa bi se s vremena na vreme menjao.
Ako je tehnički izvodljivo, što da ne.
Ја колико знам, каизену значи сваки тај лајк, тако да од тога нема леба..Ne znam da li znači baš svaki, ili kada ih ima puno. Ako je tako, onda jbg.
Ја колико знам, каизену значи сваки тај лајк, тако да од тога нема леба..Али онда добијамо овакве ситуације:
http://vukajlija.com/detinjstvo-u-periodu-1995-1999/454473
Ако хоћете, отворите засебну тему о овоме, да не гушимо ову.Иначе мислим да је тест неизводљив, евентуално нешто да се спрече ботови. Мислим и ја бих волео да нема свих оних идиота, али јбг...
- J
Bravo za prelog!