Kviz - ''Istorija''

1. Јебига, 'оћете л'друго питање? Иначе то је светска историја, побогу!

2. Ok, znam da je kidiso na Irsku, ali nemam pojma koje godine. Vek je najbliza odrednica :P

3. Pa ako je to svetska istorija onda to mora biti i pocetak vladavine prvog indijskog cara Androkota, a opet niko nije lud da postavi tako besmisleno pitanje.

4. Haze
    Zasto mislis da bi to nekog interesovalo da mi je znati samo.

Братац, као што некога интересује римска историја, некога интересује и општа медијавистика, рачунајући ту и мене, који планира да тај део ради и на мастеру ;-)....

Вероватно негде 60их или 70их година 12. века.... Ако тражиш тачну годину, не бих знао рећи....

5. Haze a zbog čega ti misliš da Rim zanima svakog i ubijaš kviz pitanjima o Rimu dechko?

6. Pa koliko vas zanima vidim da niko ne zna da odogovri, dok na pitanja o Rimu barem Karnelijan, Grifin i jos tu par likova mogu, uostalom. zbog zalbi u poslednje vreme nisam ni postavljao pitanja o Rimu.

7. Рокајте ново питање, квиз стаде, а маестро с опроштењем нико не зна.

8. Jebote, i oko ovoga rasprave! Ako stvarno niko ne zna, aj Kornelije, pitaj!

9. Како се звала Хекторова жена?

Лаганица

10. Јест, питај

11. Kog datuma je sa porodicom i slugama streljan poslednji ruski car?

12. Ух, знам да је у Јекатеринбургу, негде у јулу, рецимо 12 јул?

13. Blizu...Da pomognem: Istog datuma je streljan i Draza Mihailovic.

14. Да није 17 онда?

15. U noci izmedju 16 i 17. Pitaj!

16. ОК не љутим се, нико није знао, одговор је био: 1170 година, побогу, па зар то нико није знао? Ајде, нема везе...

17. Ко је пројектовао амфитеатар у Епидаурусу?

18. To je ona zgrada gde se u 30. redu čuje kao u 1.! Mislim da je Poliklit Mlađi!

19. Јесте, а ја мислио да је питање тешко.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.