Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Јебига, 'оћете л'друго питање? Иначе то је светска историја, побогу!
Ok, znam da je kidiso na Irsku, ali nemam pojma koje godine. Vek je najbliza odrednica :P
Pa ako je to svetska istorija onda to mora biti i pocetak vladavine prvog indijskog cara Androkota, a opet niko nije lud da postavi tako besmisleno pitanje.
Zasto mislis da bi to nekog interesovalo da mi je znati samo.
Братац, као што некога интересује римска историја, некога интересује и општа медијавистика, рачунајући ту и мене, који планира да тај део ради и на мастеру ;-)....
Вероватно негде 60их или 70их година 12. века.... Ако тражиш тачну годину, не бих знао рећи....
Haze a zbog čega ti misliš da Rim zanima svakog i ubijaš kviz pitanjima o Rimu dechko?
Pa koliko vas zanima vidim da niko ne zna da odogovri, dok na pitanja o Rimu barem Karnelijan, Grifin i jos tu par likova mogu, uostalom. zbog zalbi u poslednje vreme nisam ni postavljao pitanja o Rimu.
Рокајте ново питање, квиз стаде, а маестро с опроштењем нико не зна.
Jebote, i oko ovoga rasprave! Ako stvarno niko ne zna, aj Kornelije, pitaj!
Лаганица
Andromaha?
Јест, питај
Ух, знам да је у Јекатеринбургу, негде у јулу, рецимо 12 јул?
Blizu...Da pomognem: Istog datuma je streljan i Draza Mihailovic.
Да није 17 онда?
U noci izmedju 16 i 17. Pitaj!
ОК не љутим се, нико није знао, одговор је био: 1170 година, побогу, па зар то нико није знао? Ајде, нема везе...
To je ona zgrada gde se u 30. redu čuje kao u 1.! Mislim da je Poliklit Mlađi!
Јесте, а ја мислио да је питање тешко.