Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dobro, ajde onda, neka ti bude. :)
Poslije pogibije na Gatackom polju 1276. godine sahranjen je u hramu sv. velikomucenika Dimitrija u selu Domrke kod Gacka.
Eto, nastavi dalje...
I jos je u sahranjen u crkvi mog imenjaka, a ja da ne znam... PIH :)
Kada je u Brižu pobijen čitav garnizon Francuza. Događaj je nazvan Briško jutrenje jer je posle toga je izbio ustanak. To je bilo 1302.
Znas ko je bio vladar Francuske tad?
Neki Henri, Luj ili Filip :)
Е јебига Јунајтед, сад још ош и потпитања НЕ МЕРЕ БРЕ
Filip IV Lepi :)
NE MERE TO TAKO
E, pogodio sam da je Filip, lolo :) Dajte pitanje.
Ma nije bilo potpitanje, nego onako iz znatizelje, malo mi sumnjiv bio ovaj Mare
И мени је ал шташ сад, док не направимо неки систем врсте посебан вебсајт свако море да гугла колко оћеш немреш му забранит.
Da ne stoji kviz:
Bravo care tuj si u pravu
969 po bibliji a verovatno 84 u stvarnosti.
Неки фазон око 950 година.
Hehe 69
Cepaj, Tarase.
Ја сам увек у праву, мада би било добро да ми кобјасниш око чега сам конкретно у праву.
Dosta al manje od krkobabica oko 1000
Буљба оће л' то питање?