Kviz - ''Istorija''

1. Ajde ja cu jedno interesantno kad vec ovog nema vise od 24h

Sa kojom istorijskom licnoscu se Hitler sve vise uporedjivao kako je gubio rat?

2. са Александром македонским мада нема логике?

3. Fridrih Barbarosa?

4. Са Ханибалом можда?

5. Napoleonom čini mi se. Pravili su iste greške, pročitao sam negde i teoriju zavere da je Hitler namerno radio sve što i Napoleon kako bi dokazao da je bolji vojskovođa od njega lolo.

6. Neki pruski kralj.Imena ne mogu da sjetim a trulo mi da guglam.

7. Pruski kralj je najblize resenju, u pitanju je Fridrih Veliki koji je gubio u sedmogodisnjem ratu, ali je neslogom protivnika na kraju isti dobio, isto se on tako nadao da ce zbog nesloge izmedju Rusa i Amerikanaca pobediti.

8. Htjeo sam napisati Fridrih ali reko' da se ne bacim.Davno sam čitao nešto u Zabavniku na tu temu.Pošto tehnički nisam odgovorio postavi pitanje ponovo Haze.

9. Koji metal koga je u velikim kolicinama bilo u novom svetu je u novom veku deponovan u Atlantik? Taj metal je dosta slican srebru, tada se smatrao bezvrednim, a danas je daleko vredniji od srebra.

10. Htjeo sam napisati Fridrih ali reko' da se ne bacim.Davno sam čitao nešto u Zabavniku na tu temu.Pošto tehnički nisam odgovorio postavi pitanje ponovo Haze.

Jes jebo majku, pisali su oni nedavno o tome.

11. Kako se zvala druga žena Petra I Velikog?

12. Mislio sam da će neko reći puno ime, ali ok, cepaj Mare.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.