Kviz - ''Istorija''

1. Цоле

1775?

1773, убо си замало, постављај.

Nije ti fora, odgovor nije bio tačan.

2. ко да поставља?

3. Nije ti fora, odgovor nije bio tačan.

Шта да једем говна због две године, боље то него да играмо погађаљке..

4. Ко је одвео Србе из Аустрије у Славјаносербију?

5. Шта да једем говна због две године, боље то него да играмо погађаљке..

Nikako nije bolje.

6. Nisam čuo za ime države "Slavjanoserbija", ne znam na šta misliš.

7. Подручје у Русији које су населили Срби, извињавам се. Па се по њима та област назива Славјаносербија".

8. Dositej Goran Jefremović? Čini mi se u 17 veku kad su u austriji proglasili da se manjinama oduzmu neka prava?

9. Ne znam, iskreno, jel u pitanju 18. vek?

10. Није, Ренато.

11. 18 век је у питању.

12. Ništa, nemam blage veze u ovom slučaju, sačekaću sledeće pitanje.

13. Da nije pukovnik Vuić? On se pominje u Seobama, kao i Simeon Piščević.

14. Да нису Јован Хорват и Павле Арсенијевић?

15. Има везе Хорват. Он их је први одвео и одвео их је у Нову Србију. А овај други их је после одвео у Славјаносербију или Славеносрбију. Царе, спомиње се овај на кога мислим на том линку. Кад кажем одвео у Славеносрбију, мислим одвео их на простор који се од тада назива Славеносрбија, као што је случај са Хорватом и Новом Србијом, да не буде забуне...

16. Значи ја сам погодио ил' јок?

17. Аха, нисам ни прочитао питање: Милош Шевић је одговор.

18. Пази Цар онако у фазону "момци доста сте се зајебавали". Турио Килмајстера на аватар па је зајебан :Д

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.