Kviz - ''Istorija''

1. nije kale....neko manje mesto na severoistoku francuske, blizu granice sa Holandijom, da me jebeš ne znam kako se zove....:/

2. Pre bih rekao da je na granici sa Austrijskom Monarhijom.

3. Ето видите, до дана данашњег се нисам запитао ка чијој је граници. У сваком случају у питању је градић Варен где је у јуну 1791. краљ ухапшен са краљицом док су мењали коње. Сматра се да је оригиналан план бекства био да само краљ побегне у лакој и бржој кочији. Међутим на инсистирање Марије Антоанете, цела краљевска породица је кренула, самим тим у већој и споријој кочији па су зато и ухваћени...

4. Ko postavlja novo pitanje?

5. ja sam gledao nešto fora...kao prošao je par kontrolnih punktova. ali je onda provaljen, jer je odsedao u nekom od boljih hotela, bio raskošno obučen, veoma arogantan i sl. tako su provalili da je Luj :D

6. Има разних верзија, нажалост, никад нећемо сазнати шта је стварно било. Ко год има питање нек' постави...

7. ajd ja jedno lako...pošto sam sad u tom fazonu. :D

Kako se zvao poslednji kralj iz dinastije Merovinga

8. jeste III al nije Hlodoveh :D

9. Видим, спремио се Роки лепо тебрекс.... Хилдерик Трећи.... Шукно му га Пипин мали.... Аха, шташ сад.... :-)

10. Roki pršti sve u 16....ajde pitaj sad :D

11. А не знам, не пада ми на памет ништа.... Ајде неко једноставно....
    Чији брат је био Свети Сава, митрополит ердељски?

ЕДИТ: Батаљујем ја ово, мрзи ме да висим овде и да чекам ко ће да одговори, нека пита ко 'оће....

12. Да поставим ја неко да не стаје тема:

Из које земље је била друга жена Хенрија VIII?

13. Пардон, прва.

14. Терај, Кики.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.