Kviz - ''Istorija''

1. најгоре у целој причи је што он вероватно неиронично мисли да ћемо ми то памтити у животу
    ал ајд да не спемујем тему, фала на саветима, поготово за ајнхарда

2. нп, иначе прича за њега ти је била да је пре једно 5, 6 година општа била међу лакшим испитима, а онда је он, пошто интернетује, на неком форуму налетео на неке студентске приче како је он дебос и да му је испит прелак, не знам тачно, нека спрдња на ту тему, и онда је као попиздео и решио да брда пооштри.

3. Haha, koje ste nubare, ja dao Antona iz prve. A ovo da u 95 posto slučajeva pita ono što si naveo od literature nije baš sasvim tačno, bar nije bilo kad sam ja polagao, možda je samo polovinu pitao navedenu izbornu, ja spremao Mađare uzkurac, a pit'o me Stilihona. A ovo za forum je kobjasnilo, i dalje mi je teško da zamislim tu scenu gde Anton buta po forumu, lolo.

4. дао и ја из прве ко каже да нисам. не пита баш ваљда него има форице да га наведеш или те пита нешто слично или једно питање типа русе ако си пријавио русе. мене пито ајнхарда, аваре и типа хенрика 3.

5. иначе он ти је редован по тим студенцким срањима и по интернету генерално, воли све што воле млади па је и оженио ону рибу типа деведесето годиште.

6. Da da, čuo sam i za tu priču. Inače, kad pominješ to za navođenje da te pita određeno pitanje, ja sam igrao na kartu njegove opsesije Nemcima, a budući da sam najslabiju ocenu imao na kolokvijumu na kojem su se obrađivali njihovi izvori, posvetio sam im se i politički i izvorno, tako da su mi zapala oba pitanja iz njihove istorije, tipa Oton III i Titmar, s tim izuzetkom da me umesto Mađara iz izborne pitao Stilihona.

7. Nek postavlja neko pitanje, ako je prethodno odgovoreno

8. Kako se zvao poslednji rimski kralj etrurskog porekla?

9. Шта је био Винстон Черчил за време Првог светског рата?

10. Neki komandant valjda

11. ja sam to prvo pomislio, al nije. ja guglo jebiga, zanimalo me.

12. Prvi lord Admiraliteta ili kako se već zvala ta titula.

13. Koji događaj je bio indirektni povod za zbacivanje tiranide Pizistratida u antičkoj Atini?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.