U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Пропо, ош нам дати неки хинт?
Dobar si Cole, postavi
Tiranoubice su bila dvojica zaverenika koji su ubili nekog od Pizistratovih naslednika u politici u Atini. E sada kako su se zvali ne znam (mislim da je jedan Amistrogen ili tako nešto, mada verovatno nije tačno). Znam da su im Atinjani napravili statue, ali su ih Persijanci ukrali i odneli u Persepolis, pa im ih je vratio Aleksandar Veliki.
Јес, али треба та три имена.
Ja znam za Harmodija
Хармодије и Аристогитон. Ево ко каже кога су убили (како се звао), нека тера даље.
Da nije Hipija?
Није.
Цоле не гурај нам те LGBT лобије у квизоа
Што, студије рода, ово-оно...
Иначе, реч је о Хипарху. нека тера Верци даље јер је био најближи.
Kako se zvao poslednji kralj nezavisne Hrvatske?
znam znam!
KLI TORIS
Петар?
Stipe
Pimpek II Mali?
Tomislav II.
Ех сад, шта значи независна Хрватска. Ако узимаш у обзир само Хрватску до Калмановог наслеђа, онда је Петар (Свачић), ако узимаш у обзир и Хрватску као крунску земљу куће Хабзбурговаца, онда је Карло I од Хабзбурга, а ако узимаш творевину НДХ као независну краљевину, онда је Томислав II од Савоје
Cole je prvi pogodio, mislio sam na Petra Svačića. U pravu si, Care, bio sam malo u gužvi, pa sam samo sklepao pitanje, nisam porazmislio...