Предлог: Линковање у профилу испод аватара

1. Дакле, било би лепо када би било омогућено линковање на горе поменутом месту...

2. Bio je već predlog ako se ne varam
    ZA

3. Мислим да је то већ предлагано, појма немам шта су одлучили јер ме није интересовало... Сад ме интересује, па кажем - било би лепо х) Тренутно ми стоји цео линк у том делу зато што не мож' да се линкује регуларно.

4. То је добар предлог, а никоме не једе леба, осим Костићу.

5. Može da prođe, ali koga boli rac za Kostića.

6. Ма то је супер, што да људи стављају онако тупаво линкове, кад могу да линкују ка нормални човеци...

7. што да људи стављају онако тупаво линкове, кад могу да линкују ка нормални човеци...

Тоти Жемка

8. Bilo bi fino, ono...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.