Ko poslednji pobednik (121)

1. Ide, ide :D
    Takođe sam našao devojku u odeljenju, sad, koliko je to pametno, ne znam, ali nama je lepo :P

2. Važno da je vama lepo... :)

E, Gogo, ima smisla :)) Ne poznajem nikoga kome samoća ovoliko ne prija kao meni... Samo da je neko tu i ja sam zadovoljna :) Dobro, ovog puta je bilo mnogo njih tu, ali čini mi se da mi je i to bolje nego da nema nikoga... :)

3. Da znaš da je i meni tako bilo dok sam studirala,FMN :)
    Sama u stanu-cimerke odu svaka sa svojim dragim,a meni u stanu ni TV-a,ni radija (odnela cimerka kod dečka u stan,a ja nisam donela svoj)..kao kod Adamsovih! :))
    Još sam živela u suterenu-vlaga,bukvalno mi pečurke rasle iz zida,buba koliko hoćeš...pravi "umetnički" ambijent! :)) Al' to su bile devedesete,da se nikad ne vrate!
    Sad kad vidim da prave ono-povratak muzike 90-tih,okrene mi se stomak! :)P

4. Joj... Nije ti bilo lako... Meni je bar ovde toplo, fino, ušuškano :) Baš će mi biti teško kad budem morala da se iselim...

Uf, da, i meni odjednom pripadne muka od te nazovi muzike... Al' su valjda brzo rasprodali karte za onaj koncert, ne znam kome se uopšte ide, al' ajd', ima nas raznih :)

5. Što moraš da se seliš?Menjaš dom sad ili na kraju školske?
    Ja sam bila na Zvezdari blizu Patrisa i Rifata ali nisam ni tražila smeštaj tamo.Tek posle sam skontala da sam mogla na osnovu proseka ocena da biram...e,baš sam bila jare! :))

6. U Patrisu sam do prvog decembra, onda je raspodela, pa ću videti... Možda se preselim negde, pošto nam renoviraju menzu, ko zna do kada će to trajati... A ne ide mi se, ovde sam od prve godine, osećam se kao kod kuće i toliko me lepih trenutaka vezuje za ovaj dom da će mi biti teško da odem, znam sebe...

7. E,bem mu..
    Al' možda upadneš na još bolje mesto,bude ti još kulje! :)
    A možda postaneš i svetski putnik-prevodilica i svakog dana putuješ na drugo mesto!Onda će selidba da ti bude k'o dobar dan! :))

8. Da, ko zna šta će biti :) Mada, završna sam godina, neću još dugo ni biti u domu... Joj, tako mi je vreme proletelo, moja Gogo, ne mogu da verujem da završavam uskoro i da treba da tražim posao :))

9. E,mila moja,šta da ti kažem-kad si dobar student,ko ti kriv! ;)))))
    Šalim se,posao može da te unapredi za 100%, ali može i da te satamani u zdrav mozak..
    Zato ti odmah u startu postavi prioritete-prvo ti,pa sve ostalo.Drugi mogu onda da ti prdnu pod prozor.Nema veze koliko si dobra,uljudna ili bez zadnjih namera,uvek će se naći neko ko će da "prišije".Veruj mi da je tako :)
    Apropo vremena...gledam moje dete i ne mogu da verujem..on mi je najbolji pokazatelj kako vreme šiba! :)

10. Hvala ti za savete, biće od pomoći :)) Snaći ću se nekako, u početku bih prihvatila bilo šta da radim, da malo steknem iskustva... A posle ćemo videti, zavisi kakva se prilika ukaže...

Da, vreme leti samo tako :) Ponekad mi to ide u prilog, posebno kad iščekujem nečiji dolazak ili kad ja treba negde da odem, a opet ima trenutaka kada poželim da ga zaustavim :)

11. Lepo reče onaj čova Ajnštajnu:"Sve ti je relativno,moj Alberete.." :))
    Meni sad prija da sve ide svojim tokom,da se ne dešavaju nikakva "iščašenja" u životu,treba mi tako ta neka monotonija,lakše se "centriram" onda..godine,moja ti-šta da kažem :)))

12. Izvinjavam se što prekidam razgovor, samo da kažem : ZADNJI !!!!

13. Jok bre Šalabajzeru,samo ti se učinilo :))

14. A ja sve čekam kad ćeš izleteti odnekuda :))

Baš tako, Gogo, sve je relativno :) Ali još si ti mlada :))

15. Primate li me u društvo? Ne znam pametno zboriti, ali što se znam uspavati...
    Đes forgetko, šta se radi?

16. Pa naravno da da :)
    Evo, ćaskam sa Gogom, ona mi pravi društvo :)

17. Baš divno od vas. :)

18. Evo mene,malo se zablejala.. :)

19. A evo i mene, da bidnem ZADNJI!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.