Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Aahahahhhaha
Čituckam pomalo, baš sam i od njega nešto prelistavala... ma lud je kol'ko je težak. :))
Ali promače mi taj sa majmunom :) Koristan priručnik taj Frenki... U svašta nešto se razume :)
e odo ja na kunt... pišemo se večeras, ako budete tu... aj ćao
Zadnji!!!
Pobeda je moja!
Ево вече је стигло :)
Još otkad... :)
Право време да се...
Gde ste,društvo? :)))
Eo nas, Gogili... :))
Kakva si? :)
madafaka, šta tri tačke... Ispljuni šta imaš... :)
Evo nas :))
оооо, добро веееећеее... :)
ево мене, ту сам...
само морам да учим, рачуноводство и енглески...
Eko-Goga strikes again! :))
Šalim se, oću malo sebi da poklonim vremena sa svojim društvom ovdi :))
Sin otišao u "banju" kod babe :))
Aaa, opet uživa :)))
Pa ćao, forgeta... Nema te sto godina :))
Šta da ti kažem...jes' da mora da uči za neki kontrolni,ali je sve to podnošljivije u "banji".. :))
Pa da svratim i ja :D
Oooo,dobro nam ti došao :))
Da nisi postao neka faca opasna kad imaš toliko obaveza? :))
Uvek bio Gogo, uvek bio :D
Šalim se, imam dosta obaveza, skoro svaki dan po 7 časova, pa đački parlament, još sam i upisao italijanski privatno...ne znam kako stižem :)
E vero?No possibile! :))) Belissimo! :))
Taj komplet od sedam časova sam i ja imala u srednjoj sve 4 godine.Tačno znam kako je to,grrr.
Ali,s obzirom da si bajaopaki,cenim da sve to ide ko podmazano :)
Ala ste svi vredni, svaka čast! :)
Joj, Jacka, nije me bilo, jer sam imala buran vikend... :) Cimerki bio rođendan, pa su se ljudi samo smenjivali, puna soba po ceo dan i tako 3 dana... Sad sam sama, pa mi prosto tišina nekako čudna... :)
FMN, jedna od prvih definicija na Vuki koje sam pročitala je bila neka koja ovako ide:" Papučić je onaj koji misli da je ogluveo kad mu žena izađe iz kuće".
Sad me ova tvoja "novonastala tišina" podsetila na to :))