Ko poslednji pobednik (121)

1. Ooo, vidi ga povratnik na temu... :)

Ljudi, ima l' koga?

2. Tuj sam Jocka!
    Poz za Borišu.

3. Ooo, de si Šalabe? :)

Šta ima?

4. Evo blejim uz komp, odust'o od izlaska, nemam više snage... A što se ti Jocka ne provodiš?

5. Ne može se, Šalabe, šajcati i danju i noću... Neka me malo i kući, da me vide mama i tata. :))
    A plus i vučem prehladu sto godina, nikad da me pusti. Smor teški! :/

6. Ma daj, Jocka, pa gledaju te od rođenja :)
    Ja sam sa prehladom završio, dolazi zima, ljeti sam obično prehlađen.

7. I to što kažeš... I više sam im dojadila... Kažu, prodali bi me da samo da mogu! :)

Ti si neki naopački čovek? :)))

8. Aj pitaj ih za cijenu, imam ja nekih para u šteku ;)
    Ma nisam naopak, znaš kako se kaže, ljeti se obuci, a zimi kako 'oćeš.
    Kako god okreneš, zimi se moraš obući, a ljeto je već neka druga priča. :)

9. Pitala sam... Kažu, ne bi me niko odneo, jedino još da doplate oni. Pa ti razmisli sad jel bacaš pare il' šta radiš... :))

Ima ti to smisla... Što kaže Goga, da hoće neko da me siluje, odustao bi posle trećeg džempera! :)))

10. Ma šta fali, ionako bacam pare na kafanu, tako da bez brige. :)
    Ima i Gogino smisla, ali ne uvijek, jer, kako kod nas u Šipovu kažu: mala moja, stavi dasku na nju, i nju sam je probiti u stanju :D

11. Nemoj posle da bude da te nisam upozorila...... :)) Nego, jel se ti inače baviš belim robljem ili samo ponekad? :)
    Aahahahhahahahahahahah Opasni Bosanci, vidim ja... Biće od vas nešto! :)))

12. Ma ne bavim, nego si mi ti nekako gotivna, pa ako si već na prodaju, što da ne?! ;)

13. Ahahahahhaha, e pa fala...
    Nemoj ti taj upitnik da mećeš... Ništa se ja ne pitam, ja sam roba. Samo još da organizujete primopredaju i eto... :))

14. E važi, da se nađemo na, kako bi je definisali...ajde neka bude dječija pijaca, pa da te opipam oko plećki, dvidim jesi li napredna i tako to, pa onda da pljunemo u ruke i dogovorimo cijenu. :)

15. Koji se napredak ogleda u plećkama? Ne razumem se u trgovinu... :))

16. Mislio sam između plećki, pogriješih ( mada, kad razmislim, ako krenem oko plećki dolazim do...hm,hm :) ), a između plećki se opipava ovčica kad se kupuje. Ako opipaš kičmu, ne valja, mršava, žilavo meso, a ako je tu debelo, onda valja, napredna ovčica. :)))

17. Ako opipaš kičmu, ne valja, mršava, žilavo meso

E već sam prošla neke kvalifikacije. Čestitam, dobili ste premiju! :)))
    Pa sad za to između, oko, od volje ti... Ti si gazda... :))

18. E super, napredujemo :)
    Uh, što volim da sam gazda... :)))

19. Ma pametni ljudi se sve dogovore. Još kad se usaglase interesi... :))
    Ti kad se umoriš od te uloge, mogu ja i da te zamenim, neće teško da mi padne. :)))

20. Pustiću te, al' samo malo, da ne uzme maha. ;)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.