Ne može se, Šalabe, šajcati i danju i noću... Neka me malo i kući, da me vide mama i tata. :))
A plus i vučem prehladu sto godina, nikad da me pusti. Smor teški! :/
Aj pitaj ih za cijenu, imam ja nekih para u šteku ;)
Ma nisam naopak, znaš kako se kaže, ljeti se obuci, a zimi kako 'oćeš.
Kako god okreneš, zimi se moraš obući, a ljeto je već neka druga priča. :)
Ma šta fali, ionako bacam pare na kafanu, tako da bez brige. :)
Ima i Gogino smisla, ali ne uvijek, jer, kako kod nas u Šipovu kažu: mala moja, stavi dasku na nju, i nju sam je probiti u stanju :D
Nemoj posle da bude da te nisam upozorila...... :)) Nego, jel se ti inače baviš belim robljem ili samo ponekad? :)
Aahahahhahahahahahahah Opasni Bosanci, vidim ja... Biće od vas nešto! :)))
E važi, da se nađemo na, kako bi je definisali...ajde neka bude dječija pijaca, pa da te opipam oko plećki, dvidim jesi li napredna i tako to, pa onda da pljunemo u ruke i dogovorimo cijenu. :)
Mislio sam između plećki, pogriješih ( mada, kad razmislim, ako krenem oko plećki dolazim do...hm,hm :) ), a između plećki se opipava ovčica kad se kupuje. Ako opipaš kičmu, ne valja, mršava, žilavo meso, a ako je tu debelo, onda valja, napredna ovčica. :)))
Ma pametni ljudi se sve dogovore. Još kad se usaglase interesi... :))
Ti kad se umoriš od te uloge, mogu ja i da te zamenim, neće teško da mi padne. :)))
Ooo, vidi ga povratnik na temu... :)
Ljudi, ima l' koga?
Tuj sam Jocka!
Poz za Borišu.
Ooo, de si Šalabe? :)
Šta ima?
Evo blejim uz komp, odust'o od izlaska, nemam više snage... A što se ti Jocka ne provodiš?
Ne može se, Šalabe, šajcati i danju i noću... Neka me malo i kući, da me vide mama i tata. :))
A plus i vučem prehladu sto godina, nikad da me pusti. Smor teški! :/
Ma daj, Jocka, pa gledaju te od rođenja :)
Ja sam sa prehladom završio, dolazi zima, ljeti sam obično prehlađen.
I to što kažeš... I više sam im dojadila... Kažu, prodali bi me da samo da mogu! :)
Ti si neki naopački čovek? :)))
Aj pitaj ih za cijenu, imam ja nekih para u šteku ;)
Ma nisam naopak, znaš kako se kaže, ljeti se obuci, a zimi kako 'oćeš.
Kako god okreneš, zimi se moraš obući, a ljeto je već neka druga priča. :)
Pitala sam... Kažu, ne bi me niko odneo, jedino još da doplate oni. Pa ti razmisli sad jel bacaš pare il' šta radiš... :))
Ima ti to smisla... Što kaže Goga, da hoće neko da me siluje, odustao bi posle trećeg džempera! :)))
Ma šta fali, ionako bacam pare na kafanu, tako da bez brige. :)
Ima i Gogino smisla, ali ne uvijek, jer, kako kod nas u Šipovu kažu: mala moja, stavi dasku na nju, i nju sam je probiti u stanju :D
Nemoj posle da bude da te nisam upozorila...... :)) Nego, jel se ti inače baviš belim robljem ili samo ponekad? :)
Aahahahhahahahahahahah Opasni Bosanci, vidim ja... Biće od vas nešto! :)))
Ma ne bavim, nego si mi ti nekako gotivna, pa ako si već na prodaju, što da ne?! ;)
Ahahahahhaha, e pa fala...
Nemoj ti taj upitnik da mećeš... Ništa se ja ne pitam, ja sam roba. Samo još da organizujete primopredaju i eto... :))
E važi, da se nađemo na, kako bi je definisali...ajde neka bude dječija pijaca, pa da te opipam oko plećki, dvidim jesi li napredna i tako to, pa onda da pljunemo u ruke i dogovorimo cijenu. :)
Koji se napredak ogleda u plećkama? Ne razumem se u trgovinu... :))
Mislio sam između plećki, pogriješih ( mada, kad razmislim, ako krenem oko plećki dolazim do...hm,hm :) ), a između plećki se opipava ovčica kad se kupuje. Ako opipaš kičmu, ne valja, mršava, žilavo meso, a ako je tu debelo, onda valja, napredna ovčica. :)))
E već sam prošla neke kvalifikacije. Čestitam, dobili ste premiju! :)))
Pa sad za to između, oko, od volje ti... Ti si gazda... :))
E super, napredujemo :)
Uh, što volim da sam gazda... :)))
Ma pametni ljudi se sve dogovore. Još kad se usaglase interesi... :))
Ti kad se umoriš od te uloge, mogu ja i da te zamenim, neće teško da mi padne. :)))
Pustiću te, al' samo malo, da ne uzme maha. ;)