Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
mene što se tiče nije problem, nego mora i zemo odobriti lololol
e da, pivo je mnogo zajebato, čim je bosance pobijedilo....
Buri, vala jeste, znam iz ličnog iskustva :)) I u pravu je Mar, stavite slike ovde, ipak smo mi to zaslužile ;)
biće, fmn, biće...
eto viiš, ko se sa bosancima druži, život mu je duži, a ko se s nama kači, život mu je kraći... lolo
Ih, znam sve, zato se i ne kačim, ja samo lepo s vama :))
vidi se da si pametna cura...
Odobravam, samo da prepadnemo vukajlijašice. :)
znači da rastjerujemo... zemo ima da se krug mogućih pobjednika spadne na dva imena...
http://ultraphoto.org/images/9i5uf2fo7pl39czke6rf.jpg
Rastjeruj, ionako nisam nikad pobijedio ovdje.
ovo je ona malo bolje, onu lošiju ćemo kasnije...
Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahaaaaaaaaa
Pao sam sa stolice! Jebotebog!
jesi vidio, na drugoj nam je neko ispružio nešto, pa nećemo ovdje... inače je još kritičnija... zato se ja i ne slikam
Nemoj, ako je gore od ovog, al' pošalji u pvt, dumrem. :)
Vidi se da vas je pivo pobedilo :))) I gde su vam neke ženske, bre? :P
Žemske su slikale ;) To ćete da vidite poslije :)
Aha, ok, najbolje čuvate za kraj, ništa manje od vas dvojice nisam ni očekivala :)))
naravski... i uostalom, niste ni tražile bosanke, već bosance... da ste to tražile već bi bilo... hm...
Buri, ja to pitam zbog vas, reko' da niste bili bez lepših polovina :)) Mene one ne interesuju :)
bilo je, bilo... nije da nije... a i ti se mojne praviti da nisi čula ovo o šipovu... :)