Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
mene što se tiče nije problem, nego mora i zemo odobriti lololol
e da, pivo je mnogo zajebato, čim je bosance pobijedilo....
Buri, vala jeste, znam iz ličnog iskustva :)) I u pravu je Mar, stavite slike ovde, ipak smo mi to zaslužile ;)
biće, fmn, biće...
eto viiš, ko se sa bosancima druži, život mu je duži, a ko se s nama kači, život mu je kraći... lolo
Ih, znam sve, zato se i ne kačim, ja samo lepo s vama :))
vidi se da si pametna cura...
Odobravam, samo da prepadnemo vukajlijašice. :)
znači da rastjerujemo... zemo ima da se krug mogućih pobjednika spadne na dva imena...
http://ultraphoto.org/images/9i5uf2fo7pl39czke6rf.jpg
Rastjeruj, ionako nisam nikad pobijedio ovdje.
ovo je ona malo bolje, onu lošiju ćemo kasnije...
Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahaaaaaaaaa
Pao sam sa stolice! Jebotebog!
jesi vidio, na drugoj nam je neko ispružio nešto, pa nećemo ovdje... inače je još kritičnija... zato se ja i ne slikam
Nemoj, ako je gore od ovog, al' pošalji u pvt, dumrem. :)
Vidi se da vas je pivo pobedilo :))) I gde su vam neke ženske, bre? :P
Žemske su slikale ;) To ćete da vidite poslije :)
Aha, ok, najbolje čuvate za kraj, ništa manje od vas dvojice nisam ni očekivala :)))
naravski... i uostalom, niste ni tražile bosanke, već bosance... da ste to tražile već bi bilo... hm...
Buri, ja to pitam zbog vas, reko' da niste bili bez lepših polovina :)) Mene one ne interesuju :)
bilo je, bilo... nije da nije... a i ti se mojne praviti da nisi čula ovo o šipovu... :)