Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Makaronac
    Dragi prijatelji,
    Potrebno mi je bar 6 osoba (bilo kog uzrasta) zainteresovanih da učestvuju u razmjeni knjiga! Ne morate da budete u BiH, možete se uključiti i iz inostranstva. Sve što treba da uradite jeste da kupite jednu knjigu i pošaljete je jednoj osobi. Zauzvrat, vi biste dobili u prosjeku 36 knjiga. Ako ste zainteresovani, javite se u komentaru, i napisaću vam detalje.

Dear friends,
    I need at least 6 people of any age to participate in a book exchange! I promise, it's worth it. You don't have to be in Bosnia to do this, the farther the better. You have to buy one book and send it to one person and you will receive approximately 36 books in return. Let me know if you are interested by typing a comment and I will type you the details.

2. Koji je kurac s ovih sest osoba i djeljenje knjiga, iskace ovo dje god se okrenem!!!

3. па ти престани да се окрећеш ;)
    ХД

4. E da realno, sta je fora sa time?

5. Lobi proizvođača knjiga je ovo organizovao.
    Neka svako kupi jednu knjigu, njima dobro.

6. Sledeće je original igrice za PS4/3.

7. u ns se knjige kupuju na kile.bukvalno.odes i kupis par kila knjiga na najlonu.

8. 1. Kupim knjigu za 100 dinara kod onog lika sto prodaje ispred FTN-a.
    2. Posaljem nekome
    3. Dobijem u proseku 36 knjiga
    4. Prodam
    ???
    5. Profit

Nit oro nit kopo edishn.

9. ma ovo je da ih čitaš na pozajmici, na kraju sve knjige se vrate svom vlasniku i on ih zapali

10. Nije pozajmica ako ih ne vratim.

11. hahaha a to dobro :D

Slovo koje ostane na papiru da se nije zapalilo, to ti je prvo slovo simpatije <3

12. Juce me ciganka komsinica sretne na ulici. Pozeli mi sve najbolje, meni, porodici mojoj, srece, da se ozenim i to...

Odem, uplatim tiket, padnem samo viljareal 1 i 0-2.
    Toliko o tim magijama...

13. pa ovi indijci ni strip ne znaju normalan da naprave sve te jebalo haha

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.