U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Харлан Кобен - Невин
Savremena ekonomska terminologija u ruskom i srpskom jeziku
Hemingvej - Starac i more
Zavrsila P.Koeljo - VEstica iz Portobela, H. Hese - Stepski vuk, C. DIkens - Cvrcak na ognjistu, S. Pavic - Visnja na Tasmajdanu, MirJam - Greh njene mame... Ima jos, ne cudite se, jako brzo citam, a bolesna sam... TV mrzim... Sve vam je jasno... :)
Bulgakov - Majstor i Margarita po zilioniti put.
ДЛЗ - сјајно!
Moja omiljena sve ove godine.
Anu Karenjinu, opet, pročitala sam je u srednjoj zbog moranja, sada čitam sa zadovoljstvom...
Pesništvo evropskog romantizma. Suvo zlato. :)
Robert Alley - Posljednji tango u Parizu
Хипнос чита једну књигу на дан. Као Едријен Мол. Узме Рат и мир из библиотеке и прочита за викенд. :)
Hahah, Edrijen je car :)
Ja sam takva samo danas.
Veroljub Rajović, Građansko procesno pravo.
Knjiga je fenomenalna, vraćam joj se po ko zna koji put
A sledeća ti je Džek London, Kralj alkohol ...
Šta drugo? A posle opet Veroljub :)
Ja trenutno čitam mnogo glupu knjigu ima mali milion likova a nema nikakvu radnju. Zove se Telefonski imenik.
Sultanov harem, Kolin Falkoner
@hipnos
pogledaj film ,,Poslednji tango u Parizu,, ;)
"Grozni Gaša se bogati na brzinu"-svom sinu skoro svake večeri.Voli dete pare,pa to ti je...:)))
@elenna
Gledala skoro :)
Nil Gejmen - Američki bogovi