ja je platila svega 5 evra :)
elem, nisam oduševljena kao gospodarima, hobitom, silmalirionom, ali je.. sasvim ok.. bar meni, velika doza subjektivnosti je uključena jer volim tolkina, ma celu familiju njegovu :D
Ko voli Tolkina, a u međuvremenu je porastao, mora da pročita Pesme leda i vatre, ja čitam po drugi put, da obnovim gradivo pred izlazak petog dela i serije na HBO :) Mnogo kompleksnije, sa mnogo eksplicitnog nasilja i još eksplicitnijeg seksa. Emotivci zaplaču na svakih 10 strana. Savršena epska fantastika.
Drva se slažu, ljudi se saglašavaju. Mada, ako si ti za slaganje, pošalji mi PVT :) haha lolo, što mrzim kad neko upotrebi ovu gramatičku ispravku, ali sam morao :)
Jednina, Lord of the rings, ne LordS of the rings, dakle ne Gospodari prstenova -.-
stormo, ako misliš na mene, znam da je jednina, aman, ali misleći na trilogiju, rekla sam gospodare, moja logika izuvrnuta :D
Ko voli Tolkina, a u međuvremenu je porastao, mora da pročita Pesme leda i vatre
lako je vama, vi živite u normalnim gradovima i/ili imate da priuštite odn kupite.. za razliku od mene, moja gradska biblioteka 'od živ sram' nema ove knjige,a i trenutno skupljam pare za letovanje :D
Jel ta valja nešto, ili samo navlačenje love?
trenutno na pola - "rakove obratnice" i stripove.
Сентиментално путовање кроз Француску и Италију, Лоренс Стерн
Mesečevi vrtovi, Stiven Erikson
ja je platila svega 5 evra :)
elem, nisam oduševljena kao gospodarima, hobitom, silmalirionom, ali je.. sasvim ok.. bar meni, velika doza subjektivnosti je uključena jer volim tolkina, ma celu familiju njegovu :D
Ko voli Tolkina, a u međuvremenu je porastao, mora da pročita Pesme leda i vatre, ja čitam po drugi put, da obnovim gradivo pred izlazak petog dela i serije na HBO :) Mnogo kompleksnije, sa mnogo eksplicitnog nasilja i još eksplicitnijeg seksa. Emotivci zaplaču na svakih 10 strana. Savršena epska fantastika.
Jednina, Lord of the rings, ne LordS of the rings, dakle ne Gospodari prstenova -.-
Slažem se za ovo :D
Drva se slažu, ljudi se saglašavaju. Mada, ako si ti za slaganje, pošalji mi PVT :) haha lolo, što mrzim kad neko upotrebi ovu gramatičku ispravku, ali sam morao :)
Pa, ja sam jedan balvan, pa može da se kaže da sam dobro i rekla. xD
Ne uzimam za zlo. :)
Ne bavim se ja fizičkim poslovima ako ne moram, za cepanje drva unajmi profesionalca, ja ne umem ni sekiru da dignem. :)
Ja jesam mislio na fizički posao, doduše... :) (ako mi žena priviri preko ramena, najebo sam, lolo)
Momo Kapor - Foliranti
Meni kažeš. Tebi bar ne dolazi na Vuku. xD
Hoking, Kratka istorija vremena. Definicije atomskog me malo navele na to.
Uf, koji smo spemeri. A ko je srećnik?
Ma, jedna budala. :D Ne više spema, da ne bude ban. Ionako neam pametna posla sem da visim ovde. :)
Буковски - Пост офис
stormo, ako misliš na mene, znam da je jednina, aman, ali misleći na trilogiju, rekla sam gospodare, moja logika izuvrnuta :D
lako je vama, vi živite u normalnim gradovima i/ili imate da priuštite odn kupite.. za razliku od mene, moja gradska biblioteka 'od živ sram' nema ove knjige,a i trenutno skupljam pare za letovanje :D
Evo upravo to ponovo čitam od početka, da se preslišam malo zbog novog dela knjige koji bi NAJZAD trebao da izađe.
'1984' - Dz. Orvel
Appian bellum civile