Embrouz Birs - Senka na sunčaniku Definitivno sam odustao od svake pomisli na pravničku profesiju nakon što sam pročitao esej "Neke pojave u pravu". Moraću potom da se bacim i na Đavolov rečnik da nešto naučim od preteče.
Otkud je ova tema jos aktivna, sta sam knjiga procitao, a nisam podelio sa vama koji bi i ovako za to boleo kurac, inace sad citam Polibija istorije 2.
Hot air ballon ja sam kupio i procitao osmicu na moru prosle godine i stekao utisak kao da je knjigu pisala rasejana osoba, uglavnom krece sa Francuskom (tu se sve vrti oko Taljerana valjda i neke njegove kurve), pa onda se pominje neka pustinja i na kraju oni (ne Taljeran nego neki drugi likovi) se svi pokolju u nekom restoranu?? Sto je najgore prica ide od srednjeg veka gde i sahovske table pa sve do 1789 i na kraju dolazi do 21veka.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Harold Robins - Kraljevska krv
Embrouz Birs - Senka na sunčaniku
Definitivno sam odustao od svake pomisli na pravničku profesiju nakon što sam pročitao esej "Neke pojave u pravu". Moraću potom da se bacim i na Đavolov rečnik da nešto naučim od preteče.
Kafka - Zamak, sinoć krenuo.
"Filozofija u budorau" - Markiz de Sad, a pre toga beše "120 dana Sodome", a nameravam da nastavim dok ne pročitam sva njegova sabrana dela
Almost heaven, il nešto slično. Od Džudi MekNot (valjdas tako čita).
Peter Straub - Priče o duhovima
(jedino jer je Stiven Kingov koautor, inače ne bih)
Otkud je ova tema jos aktivna, sta sam knjiga procitao, a nisam podelio sa vama koji bi i ovako za to boleo kurac, inace sad citam Polibija istorije 2.
lolitu od nabokova, onaj je tip bas znao da pise, mater mu pedofilsku.
Hot air ballon ja sam kupio i procitao osmicu na moru prosle godine i stekao utisak kao da je knjigu pisala rasejana osoba, uglavnom krece sa Francuskom (tu se sve vrti oko Taljerana valjda i neke njegove kurve), pa onda se pominje neka pustinja i na kraju oni (ne Taljeran nego neki drugi likovi) se svi pokolju u nekom restoranu?? Sto je najgore prica ide od srednjeg veka gde i sahovske table pa sve do 1789 i na kraju dolazi do 21veka.
George R.R. Martin
A Dance with Dragons
:D
Bledi konjanik - Bernard Kornvel
Biblioteka mrtvih - Glen Kuper
Čarls Dikens - Velika očekivanja, dok se ne dokopam ADWDa. :)
Besnilo - Borislav Pekić
Enduring Love, Ian McEwan
"Sad smo kvit" Vudi Alen
Psihoterapija i religija- Vladeta Jerotić
Den Simons, Drud - knjiga I (Žao mi je što neću uskoro imati para za drugu knjigu)
Golmanov strah od penala - Peter Handke
Logaritamske tablice. :)