- P
Samo da oživim temu i da se setim da su nekad i lobanje sa vukajlije pametovale o teretani. I to kad vidim ko je sve delio savete, pa gde ste sada ko sme na crtu aa?
- P
Ako je iko od ovih koji su pisali na 600+ stranica ove teme, ostao u dobroj formi, spreman sam da se skinem go, uslikam i otkrijem identitet. Verujem da u svi ili masne svinje ili
žgoljavi zohari ostali odnosno postali. :) - P
Ovo je bilo bezobzirno sa moje strane, ponekad zaboravim da ovde ima porodicnih ljudi koje je prosla ta zainteresovanost za fizicki izgled.
- P
Zar si ti kacio slike na ovoj temi? Sta kao transformacija fazon ili samo sliku sebe kao lika?
- l
ja mogu da dizem 50 kg (bez sipke) dve serije po 10 na bendzu,
- M
Da li postoje preparati za olakšavanje nategnutosti u mišićima posle treniranja, jer sjutradan imam osjećaj kao tegove da imam na sebi.
- M
Pa treniranjem između ostalog i istežeš mišiće. Znam da ima, drug mi je pio neke tablete, pa ako ima neki preparat na biljnoj ili zdravoj bazi.
- B
Koji tegovi su bolji? Olimpijski tegovi ili liveni tegovi za lagano kucno vezbanje? Ima li tu razlike? Sta da uzmem od ovih: https://www.fitnesoprema.co.rs/kategorija-proizvoda/tegovi-i-sipke/tegovi/
- B
Ili da krenem jednostavno u teretanu za pocetak? :) Ima li neko iskusniji neki savet?