Teret@n@

1. Cara be like: RUSSIAN twist kazes? Hmm mogao bi ja to poceti praktikovati

2. smrsao si, smanjio si salo pa se vidi. slaba vajda od tih krancova za izgled. ono ne kazem da je lose, ustvari treba vezbas abdomen najvise, donja ledja pogotovo, al od svega vidjenog, kurca ne vredi za 6pack dok ne smrsas :)

3. Vitkiji sam ja lik celt inace, pricao sam kako muku mucim sa nabacivanjem kila kakvih god ne samo misicne mase lol primjera radi, BMI mi je 21.5
    Samo sam eto ove godine posvetio se i trbusnim misicima dok sam ih do sad radio kao perifernu vjezbu radeći neke compound vjezbe

4. BMI je kurac krasni. meni je 28 sad kad se ne spremam aktivno za neko trcanje, a nisam debeo, samo sam tezak. uvek sam bio. na 25 mi izviruje 6pack, kolko vec moze sa 40god, a i dalje se racuna u previsok.

sve je do % masti za to. to si smanjio.

5. Ma jeste bmi nerelevantan jer ne govori nista o misicnoj masi i višku masti onako samo usputno spomenuo da vidis da sam mrsav svakako

6. brt koko sala mozes imati sa 70 kila, jedino ako si visok 150cm pa da kezes evo ono djembleog sa 70 kila, ko deni de vito u prajmu

7. a nisam debeo, samo sam tezak

od kostiju?

8. od kostiju?

kosti nisu teske :)
    od misica jebem li ga. nisam slab, vezbam redovno. trcim isto dosta.

9. kosti nisu teske :)

ako pitas goluba onda nisu

Malo tesko proceniti to jer ako si u treningu i koko toko utegnut i maščura ne deluje problematično ko na nekom mlitavom pliduu od 70-75 kila

10. povrsinska mascura nije itsch problem dok nije ispod tog 6packa medju organima, i medju misicima onako prosarana slanina. jedino sto ne moz nikako budes "oblikovan". ko jokic npr.

al ta mascura i laka, to ne dodaje kilazu nesto posebno.

11. Haha caro plidu nikad nije bio mlitav, od malih nogu u sportu. Ako ovako nastavim i zdravlje me posluži, u tvojim godinama ko Joe Manganiello

12. samo necu jebati sofiju

13. ma ne to, nego ako si slimara bukv po difoltu moras imas sikspak jbt ne moras ni vezbas

14. sto rece celtara samo si smrso 2-3kg smanjio kolu zero i pringlsa efekat jasan

15. Ma nije bas tako, moras jacati misice stomaka i core. Da je tako, ne bi svaka druga osoba bila škembava. Skinny fat je dosta česta pojava a to je najgore. Jako malo ljudi ima stabilan i jak core, to mozes vidjeti kad treba da nose na ramenima nesto ili kad treba stajati u planku barem 30sec.
    Drhte, gegaju se, nestabilni su..

16. fali im žilavosti/izdržljivosti

to znaci da kurca nikad nista nisu radili niti sta trenirali ako pricamo o tim nekim 25-35godinama. U tom periodu prirodno da covek zadrzi mladalcku elasticnost i gipkost bez obzira na trening.

Puka sreca da su ostali mrsavi, genetika bukv.

17. stigla mi klupa za trbusnjake juce, sledece nedelje idem da uzmem taj neki trenazer nesto da izvijam da izgledam ko rfk junior a ne ko celtara gejc sa flekama po licu i čelu

18. Cekamo da se oglasi najveci atleta medju veteranima sajta - melk

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.