Teret@n@

1. SMarkov post, bez uvrede, bih stavio u novcanik svim pocetnicima da ih podseca kako - ne treba :) .

Smarko, ne znam kakav ti je trening, ali da si jeo dnevno recimo, jednu tunjevinu, jedno parce mesa, 7-8 kuvanih jaja , pirinac i sveze voce/povrce, svakako bi imao vecu misicnu masu i kvalitetniji izgled.

Recimo kad bi uzeo sad da radis definiciju + kardio, vretio bi se u proslost sigurno (-18/20 kg), samo zategnutiji, umesto da se misici istaknu zatezanjem i nestankom nesto procenata bf.

2. Da ali koliko je tu mišića, a koliko masti? (EDIT: Na Smarkov post odgovor)

DCX, znam da ti težine nisu cilj, ali koliki su ti maksimumi sa tom kilažom(benč, mrtvo...)?

3. Dok sam radio apsolutnu snagu, poslednje serije ( 1+ ) sam radio:

Benč: 85
    Čučanj: 120
    Mrtvo: 105 ( Mogao sam više sigurno, nego sam se zajebao jednom i osetio bol u stomaku, pa sam posle toga smanjio malo težine)

To su bile težine u poslednjoj, petoj seriji, pošto sam radio 5,4,3,2+,1+

4. кечапа

Матори, једеш кечап са јајима???
    Иначе, малопре сам рачунао боди фет, од зиме сам повећао за 2.6 %, сад је 13.87... Мора да се трчи... :(

5. Smarko, ne znam kakav ti je trening, ali da si jeo dnevno recimo, jednu tunjevinu, jedno parce mesa, 7-8 kuvanih jaja , pirinac i sveze voce/povrce, svakako bi imao vecu misicnu masu i kvalitetniji izgled.

Мени то не дјелује, далеко од тога :)

Recimo kad bi uzeo sad da radis definiciju + kardio, vretio bi se u proslost sigurno (-18/20 kg), samo zategnutiji, umesto da se misici istaknu zatezanjem i nestankom nesto procenata bf.

Почео сам да радим дефиницију сад :)

Матори, једеш кечап са јајима???

Једем све са свачим :Д

6. Jedem i ja kećap sa jajima, sem kad su kuhana.

Cvarog, a tebi koliki su maksimumi (kažeš imaš 60 kila?)?

7. Ако си мислио на то колико једем, сваки дан себи уцртам да морам да поједем 120 грама или више протеина. За први оброк искомбинујем нешто са 30 грама протеина, нпр. конзерву туњевине, или јаја и јогурт, често једем виршле и јогурт, итд. Други оброк ми је веј, после тренинга, значи још 30 грама протеина. Ручак стандардан, месо неко, 30 - 40 грама протеина, а за вечеру најчешће поновим оно што сам јео за доручак. Кад не идем у теретану, онда не пијем веј, али уместо тога попијем литру млека (нема се пара... :)).

8. ahahahahahahahha

9. koja fora jebote :)

10. Смарко је Јури Бојка , не оспоравајте га! Његов "радикални" приступ ми се свиђа, стога ја и нисам билдер него лифтер лоло, не оптерећујеш се процентом масти, једеш шта волиш поред онога што је "маст хев" у исхрани и дижеш утеге, јак си, велики и зајебан лоло. Али оно, ко форсира други приступ, свака част, поштујем, мада моје једноставне методе су се показале успешне на пар чланова сајта и на мом ортаку са којим тренирам, сви ојачали и набацили киле.

11. Ја нисам ни билдер ни лифтер него мудовина :Д

не оптерећујеш се процентом масти, једеш шта волиш поред онога што је "маст хев" у исхрани и дижеш утеге, јак си, велики и зајебан лоло

Ето то :Д

12. Liferi jebu!

Pošto vidim da krljate tunjevinu ko sumanuti - el cijedite vi to ulje bre? Znači, ono je odvratno koliko nekvaliteta krljaju u ono! Ja to cijedim po sat vremena (otvorim malo pa okrenem konzervu naopako, da gravitacija uradi svoje) i onda kupim ono preostalo ulje papirnim ubrusima, cijedim ga kroz krpe i gaze, čuda činim samo da skinem ona suncokretova govna sa njega JER NEMAM PARA ZA TUNJEVINU I SARDINU U MASLINOVOM ULJU jebem im mater onu anglikansku vatikansku, ko da je od zlata a ne od masline...

13. Још ако су они шугави комадићи....

14. a tebi koliki su maksimumi

Јеботе, тек сад сам извалио ове постове изнад...
    Не радим никад максимум, плашим се због киле.
    Ово су максималне тежине које сам дизао:
    Бенч: 55 кила 10 пута
    Лат: 60 кила 10 пута
    Оно говно за ноге, тј. бутине: 80 кила (максимум је на тој справи) 15 пута
    Бучице за бицепс: 16 кила 10 пута
    Бучице за раме: 10 кила 10 пута

15. Juuuu kuku forumasi,pa kakve su to tezine bre?! Jeste da ste svi lagani,ali ja kontao da svi imate bench press makar na 80 radne serije,mrtvo i cucanj na preko 100. C c c.

Skocko,cedim ga kroz krpu,ali uglavnom uzimam ono u salamuri a to ne cedim,nego ga krljam 'vako. Ja nisam ni blizu ortoreksije,ne merim,znam otprilike koliko mi cega trebai tako se trudim(obratite paznju na ovo) da jedem,jer nemam bas uvek dovoljno prave hrane...jbg. Al nije mi cilj da dobijam puno na masi,mozda jos par kila u narednih godinu danai dosta.Bitno je sta mozes da uradis i koliko si jak,zajebi izgled.Mozes da izgledas kako god oces,ali nemas ni jedan izgovor da ne budes jak! Sto kaze moj brat vezano za izgled:lepo je to al to ne jebe...xD
    Laki aj me podseti tvoje keceve na mrtvom,cucnju,benchu i military pressu.Mrzi me datrazim na proslim stranama.

16. На моменат, али моменат си звучао као Ренато... :)
    Лик из моје бивше теретане, има изглед, а уз то је јак ко међед... Био у неким специјалним јединицама, ш'a ти ја знам...
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/600635_484751628208207_1567483166_n.jpg

17. Па вала није се нешто много променило од прошле године :)) имао сам паузе, повреде, а и килаже ишле горе доле, на зиму тучем озбиљно.

Најновија дизања кажу

Чучањ 170
    Бенч 130
    Мртво 170
    Потисак 80

18. Бенч 130

TEACH ME MASTER!!!

19. Ja radim biceps bučicom od 35 kila minimum 47 puta, ja jebem bicepsom.

20. L@ki:

Детаљније сутра....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.