Oplemenjivanje vukajlijskog groblja (bolje grob nego rob)

1. MotikO, hvala sto si mi omogucio da sa jednakim ponosom moja definicija se nadje i na ovom zanimljivom i inspirativnom mestu :D

2. EHHH... jos samo da me neko ovako ''mladu i zelenu'' (hej! pa ovde sam tek tri dana) uputi u sve tajne funkcionisanja ovog sajta i osnovna pravila igre... :P
    Pa da, lepo napisah, S A M O...
    P.S. Aj' pa drugarski pozdrav svima vama koji revnosno cuvate ovo mesto i neumorno kopate virtuelne rake! :)))

3. motiko, nubino jedna, stvarno, samo svoje, jebem te smotanog.

trl, kidaš!

4. :šamarčina: TRGNI SE!

5. Regulisi ostatak.

6. vidi ga, kompleksaš, mislio sam za ubuduće, ja se šalio. sad mi žao :(

7. I meni je... sad glupo do jaja...jbg.

8. Kad bi bio rivajnd undo za postove ali qjurac :)

9. ljusti sve ako ne mos se uglavis post medju vec postovane. Ko da ne ynas jee da sam bukvalista!

10. xmoootika!!! ljudi žele tebe i TVOJ rad, a ti tako...:))

11. Ja postujem kvalitet, bio moj ili bio neciji neshvacen
    Ovo je mesto za nas koji mirisemo ljubicice odozdo :))

12. vidiš kako marijanaaa zna! :D :D

13. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.