Oplemenjivanje vukajlijskog groblja (bolje grob nego rob)

1. duboko plavo more crno!

2. Nisam oplemenjivao još od onog kuršlusa.Linak: http://vukajlija.com/mekice/144346

3. evo moja mrtva definicija

Ja cu u sredinu! (ne, nećeš!)

Kad tri klinca (ispod 12 godina starosti, valjda) treba da se smeste na zadnju klupu auta, sledi poznato guranje i rasprava ko će sedeti u sredini i imati pogled na put ispred.ž
    Valjda se osećaju kao suvozač tj. neko ko sedi pored vozača, vidi sve što treba, obaveštava i savetuje i stoga je bitan faktor jer tako pomaže tom vozaču.

*Nisam našao sličnu definiciju, ako postoji, brišem ovu.

Marko: Ajde, Dragane, ti uđi levo, Đoka i ja ćemo odavde.
    Đoka: Al" ja da uđem prvi.
    Marko:Dobro, uđi ti prvi...čekaj Dragane, dođi ovamo, tamo ćeš da udariš vratima ona kola pa će tata da se ljuti.
    (Đoka ušo i seo u sredinu)
    Dragan:Slobo ajde mrdni se desno.
    Marko:A ja da zaobilazim, jesteeee!
    Dragan:Pa ti kad si glup, heheh! Ajde, Đoko, malo...
    Đoka:Ma ja sam ušo a vi možete peške ako oćete...
    Marko: Tata, kaži Đoki da se pomeri ulevo.
    Ćale:Ajde,ulazite krećemo.

Nastavak u autu.
    Dragan seda Đoki u krilo dok se ovaj jedva ne izvuče i tako upada u sredinu.Marko ga golica dok se ovaj ne popne na Đoku i dospeva na željeno mesto, comme il faut savijajući kolena da se jedan premesti desno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.