Oduvek mi je bio san da opljačkam banku
  • p
    banovan

Dakle, pljačka u nekom Majami-Njujork-Švica stilu. Kako bi to uradili, koje oružije, koliko ljudi, kako bi izbegli sve nuspojave tipa muriju i to.

Evo mog plana:

Ekipa: Ne previše, ali ni premalo ljudi. Devetorica su idealno po meni. Dvojica za sef, 3 za kontrolu glavnog hola i to, 1 da čuva leđa ovima u sefu, dvojica čuvaju vrata i vozač.

Vozilo: Blindirani kombi ili veće vojno oklopno vozilo bez gusenica. Kasnije višestruko menjanje vozila, diverzije i to :P

Plan: Pravio bih ga bar 6 meseci, isto toliko i plan B. Sve bi moralo da bude savršeno. Rukavice, gas maske, panciri, ruta vožnje, vreme pljačke, vreme zadržavanja u banci...

Oružje: Hekler i koh - glavno oružje, bereta 92fs kao drugo. Po 3 šaržera u rezervi za oba, pored onih u samom oružju.

I tako dalje, ima još puno stvari...

Ako je zabranjeno, mod da zaključa uz moje izvinjenje.

SPEM STOP!

• L
    banovan

Ti bi i maloletnicu silovo bolesniku! Zar tebi ništa nije sveto! Pahomije jedan

• Predražinjo

Ocean Trileven!

• Sale d snajperist

Ti bi i maloletnicu silovo bolesniku! Zar tebi ništa nije sveto! Pahomije jedan

Ti se to dobrovoljno javljas, a? olololo

• .,.

Одувек имам жељу да упуцам оног ко пљачка банку. Јбг, свако има свој трип.

• bvdlga

Moj plan bi bio da udjem i kazem im "svrbi me penis" i oni se sazale i daju mi milion da se operisem,i da dobijem vaginu i da nemam vise penis,i onda me samim tim ne bi svrbeo penis.

• sunshine

Nemož to bez kabla...

• sedplas

lolo dobra tema
    autobusom bi sa jos 3-4 lika otiso u Mojkovac il Kolasin, tamo bi maznuli neko auto sat dva pred pljacku. dovezli se ispred banke ili poste, i upali unutra. jedan na izlaz ostali na kase i saltere. naravno jedan bi ostao u autu.
    od oruzija samo tetke i one kineske kape sa makazama isjecenim rupama za oci. odjeca sa buvljaka tako da mozemo da je pobacamo u prvi kontejner.
    na izlasku bi bilo fino ako bi imali suzavac da bacimo unutra da ih ometemo.
    onda trk u auto i bjezimo opet do autobuske i onda se autobusom vratimo kuci, presvuceni sa parama u torbi!

• enemyofthefreeworld

Mojkovac il Kolasin

Ако идеш у Колашин повези ме лололо

• sedplas

pa autobusom idemo lolo obrati paznju!

• enemyofthefreeworld

А мис'иш као оно јавни аутобус за јавне људе на јавној линији? еее, па добро, ниш онда. Ја мислио да ћеш у великом стилу да закупиш... хД

• sedplas

jok more, odakle mi autobus. no kupim kartu, studentsku, ko sav posten svijet i odem u pljacku :D

• marcipan

I ja se pitam otkud mi ta ideja i zašto me ne napušta već se sa godinama produbljuje. Nekad imam utisak da ću fasovati žešću neurozu ukoliko to ne realizujem.
    Nači, ovako ide: Obavezno pozajmim neke krpice, tipa svetlucavi cirkoni na čarapama i rajfu sa onom čipkom preko da mi ne provale hladnokrvni pogled i uđem najopuštenije da podignem babin prvi deo penzije, ali to samo ako me neko pita šta ću tu, što bi bio recimo plan B, inače sam došla da pljačkam. I ovde se nekako uvek zeznem, ne znam kako da pitam za lovu, inače mi nije frka da me uhvate, nit hoću da se obogatim.

• Tito skuvao svinjsku
    banovan

Ja bih to sa mitraljezima, bombama i teškom artiljerijom.

Tipa, uđemo nas petorica, trojica bacaju bombe iza pultova i padaju na zemlju ničice a dvojica vade tompsone i uz poklike ZA DOM - SPREMNI! stanu leđa o leđa i vrte se u krug dok pucaju na slučajne klijente. Bombe eksplodiraju, pobiju one jevreje za kompjuterima, mi ustajemo, skačemo na trezor, metodom termit probijamo teška metalna vrata, spaljujemo sve pare u sefu, psujemo majku onom kome je palo na pamet da se sef otvara termitom i bježimo napolje. Ako budemo imali sreće dobićemo samo doživotnu robiju.

• L
    banovan

Ja sam odubek sanjala da san diplomirala na harvard bussines school , prešla u jevrejsku veru i radila u fed-u i pljačkala ameriku i jebala ostatak sveta kurcem koji bih kupila od silnih miliona.

• Bruce

Učlaniš se u vladajuću stranku, postaneš ministar, zovneš banku i tražiš da ti donesu lovu. Kad donesu, kažeš hvala. Kad pitaju za potpis, ti se praviš blesav.

• p
    banovan

brusov plan realno najbolji... Hoštaplerska prevara!

• Punjac

I ja sam planirao to dosta,tj razmisljao o tome,ne bas planirao...i prva stvar i jedina koja cini sve to nemogucim su kamere koje vi ovde ni ne pominjete.Banke se vise ne mogu pljackati samo zbog kamera.

• p
    banovan

ma daaaaaj, fantomka ili gas maska tu završavaju stvar...

• p
    banovan

e da, i imao sam jedno vreme kad sam video neki dojajan film u kojem kllaunovi pljačkaju banku da bi bilo baš do jaja da se maskiramo svi u klaunove i odradimo banku i pobegnemo u onom kamiončiću za cirkus...