- pbanovan
Dakle, pljačka u nekom Majami-Njujork-Švica stilu. Kako bi to uradili, koje oružije, koliko ljudi, kako bi izbegli sve nuspojave tipa muriju i to.
Evo mog plana:
Ekipa: Ne previše, ali ni premalo ljudi. Devetorica su idealno po meni. Dvojica za sef, 3 za kontrolu glavnog hola i to, 1 da čuva leđa ovima u sefu, dvojica čuvaju vrata i vozač.
Vozilo: Blindirani kombi ili veće vojno oklopno vozilo bez gusenica. Kasnije višestruko menjanje vozila, diverzije i to :P
Plan: Pravio bih ga bar 6 meseci, isto toliko i plan B. Sve bi moralo da bude savršeno. Rukavice, gas maske, panciri, ruta vožnje, vreme pljačke, vreme zadržavanja u banci...
Oružje: Hekler i koh - glavno oružje, bereta 92fs kao drugo. Po 3 šaržera u rezervi za oba, pored onih u samom oružju.
I tako dalje, ima još puno stvari...
Ako je zabranjeno, mod da zaključa uz moje izvinjenje.
SPEM STOP!
- Lbanovan
Ti bi i maloletnicu silovo bolesniku! Zar tebi ništa nije sveto! Pahomije jedan

lolo dobra tema
autobusom bi sa jos 3-4 lika otiso u Mojkovac il Kolasin, tamo bi maznuli neko auto sat dva pred pljacku. dovezli se ispred banke ili poste, i upali unutra. jedan na izlaz ostali na kase i saltere. naravno jedan bi ostao u autu.
od oruzija samo tetke i one kineske kape sa makazama isjecenim rupama za oci. odjeca sa buvljaka tako da mozemo da je pobacamo u prvi kontejner.
na izlasku bi bilo fino ako bi imali suzavac da bacimo unutra da ih ometemo.
onda trk u auto i bjezimo opet do autobuske i onda se autobusom vratimo kuci, presvuceni sa parama u torbi!
I ja se pitam otkud mi ta ideja i zašto me ne napušta već se sa godinama produbljuje. Nekad imam utisak da ću fasovati žešću neurozu ukoliko to ne realizujem.
Nači, ovako ide: Obavezno pozajmim neke krpice, tipa svetlucavi cirkoni na čarapama i rajfu sa onom čipkom preko da mi ne provale hladnokrvni pogled i uđem najopuštenije da podignem babin prvi deo penzije, ali to samo ako me neko pita šta ću tu, što bi bio recimo plan B, inače sam došla da pljačkam. I ovde se nekako uvek zeznem, ne znam kako da pitam za lovu, inače mi nije frka da me uhvate, nit hoću da se obogatim.- banovan

Ja bih to sa mitraljezima, bombama i teškom artiljerijom.
Tipa, uđemo nas petorica, trojica bacaju bombe iza pultova i padaju na zemlju ničice a dvojica vade tompsone i uz poklike ZA DOM - SPREMNI! stanu leđa o leđa i vrte se u krug dok pucaju na slučajne klijente. Bombe eksplodiraju, pobiju one jevreje za kompjuterima, mi ustajemo, skačemo na trezor, metodom termit probijamo teška metalna vrata, spaljujemo sve pare u sefu, psujemo majku onom kome je palo na pamet da se sef otvara termitom i bježimo napolje. Ako budemo imali sreće dobićemo samo doživotnu robiju.
- Lbanovan
Ja sam odubek sanjala da san diplomirala na harvard bussines school , prešla u jevrejsku veru i radila u fed-u i pljačkala ameriku i jebala ostatak sveta kurcem koji bih kupila od silnih miliona.
- pbanovan
brusov plan realno najbolji... Hoštaplerska prevara!
- pbanovan
ma daaaaaj, fantomka ili gas maska tu završavaju stvar...
- pbanovan
e da, i imao sam jedno vreme kad sam video neki dojajan film u kojem kllaunovi pljačkaju banku da bi bilo baš do jaja da se maskiramo svi u klaunove i odradimo banku i pobegnemo u onom kamiončiću za cirkus...